HAP HIRSIZI TUTUKLU YARGILANACAK

Hap hırsızı tutuklu yargılanacak

Gazimağusa’da Güloğlu Eczanesi’nden 19 kutu hap çaldığı gerekçesi ile tutuklu bulunan Ali Hajou hakkındaki polis soruşturması tamamlandı

Nadire BAHADİ
Gazimağusa’da 22- 23 Şubat tarihleri arasında Güloğlu Eczanesi’nin camlarını kırıp içeriye girerek 7 kutu nöropatik ağrılarda kullanılan hap ile 12 kutu gribe karşı antivürüs pastel hap çaldığı gerekçesi ile tutuklanan Ali Hajou hakkındaki soruşturmanın tamamlanmasının ardından dün yeniden mahkemeye çıkarıldı. Evinde yapılan aramada tasarrufunda uyuşturucu madde de bulunan Hajou “kasti hasar”, “dükkan açma ve sirkat” suçlamaları nedeni ile hakkında yürütülen soruşturmanın ardından dün mahkeme kararı ile tutuklu yargılanmak üzere cezaevine gönderildi.


Polis soruşturmasını tamamladı
Olayın soruşturmasını yürüten polis memuru Gökhan Yıldırım mahkemede sunduğu ifadesinde 22-23 Şubat tarihleri arasında Güloğlu Eczanesi’nin meçhul şahıslar tarafından açılarak içerisinden 7 kutu nöropatik ağrılarda kullanılan hap ile 12 kutu gribe karşı antivürüs pastel hapın çalındığını anımsattı. Olay ile ilgili tutuklanan zanlı hakkında başlatılan soruşturmanın tamamlandığını ifade eden Yıldırım, ülkede yasal bir statüsü bulunmayan zanlı Hajou’nun tutuklu yargılanması için hükümsüz tutuklu olarak cezaevine gönderilmesini talep etti.


2 ay cezaevinde kalacak
Gazimağusa Kaza Mahkemesi Ceza Davaları Yargıcı Banu Soyer, zanlı Ali Hajou’nun yargılanma sürecinde mahkemede hazır bulunmasını sağlamak amacı ile Hajou’yu 2 ayı geçmemek şartı ile hükümsüz tutuklu olarak cezaevine göndermeyi uygun gördü.

Havadis