“HASPOLAT İLKOKULU ÇARDAK VE ÇEVRE EĞİTİM PARKI PROJESİ İHALESİ” İMZALANDI

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) “Haspolat İlkokulu Çardak ve Çevre Eğitim Parkı Projesi” ihalesini kazanan Kayas Construction Ltd.ile sözleşme imzaladı.

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) “Haspolat İlkokulu Çardak ve Çevre Eğitim Parkı Projesi” ihalesini kazanan Kayas Construction Ltd.ile sözleşme imzaladı.

LTB’den verilen bilgiye göre, imza töreninde sözleşmeye LTB adına Başkan Kadri Fellahoğlu,  Kayas Construction Ltd. adına da direktör Cahit Kaya imza koydu.

Avrupa Birliği “Kırsal Kalkınma Sektör Programı”ndan sağlanan hibe ve LTB katkıları ile gerçekleştirilecek “Haspolat İlkokulu Çardak ve Çevre Eğitim Parkı Projesi İhalesi” kapsamında Haspolat İlkokulu içerisinde 100 metre kare alana sahip, üstü kapalı, yanları ihtiyaca göre kapanıp açılabilen, tiyatro, müzik, folklor ve satranç gibi eğitimlerin yapılacağı çok amaçlı bir çardak yapılacak. Ayrıca çocukların çevre bilincinin geliştirilmesi ve uygulamalı çevre eğitimi alabilecekleri bir de çevre parkı yapılacak. Proje daha sonra Çevre Koruma Dairesi ve Belediyeler Birliği tarafından işbirliği içinde yürütülecek.

FELLAHOĞLU

LTB Başkanı Kadri Fellahoğlu konuyla ilgili yaptığı açıklamada, proje bedelinin 47 bin Euro olduğunu söyledi.

Fellahoğlu projeye ilgi gösterdiği ve diğer yapılan proje ihalelerini de sorunsuz ve zamanında sonuçlandırdığı için Kayas Construction Ltd. Direktörü Cahit Kaya’ya teşekkür etti.

LTB Projeler Amiri Ali Güralp ve ekibine de teşekkür eden Fellahoğlu, Kira İhale Komisyonu’nu da yaptıkları titiz ihale çalışmasından dolayı tebrik etti.

TAK