Herşey Annesinin Gözü Önünde Oldu!

Olaydan 1 saat önce çekilen resmi...

9 yaşındaki kıza tecavüz edip öldürdü

Sabıkası olan Polonyalı adam, İngiltere'ye giderken Fransa'da gördüğü 9 yaşındaki küçük  tecavüz edip öldürdü.

Fransa'da yaşanan dehşet verici olayda 38 yaşındaki Zbigniew Huminski, 9 yaşındaki kıza tecavüz edip öldürdüğünü itiraf etti. Annesinin gözleri önünde kaçırılan küçük kızın çıplak cesedi, olaydan 2 saat sonra yakınlardaki bir ormanda bulundu.
Ölmeden sadece 1 saat önce çekilen fotoğrafının yayınlandığı Chloe isimli 9 yaşındaki genç kız Huminski tarafından kaçırıldı. Annesinin gözleri önünde gerçekleşen olayı anne şu sözlerle anlattı:

"Onu arkadaşlarıyla parkta oynarken birinin gözetimine bırakmıştım. Diğer çocuklarımla ilgilenirken, bağırışlar duydum. Sokağa çıktığımda yerde yattığını gördüm. Sonra yüzüne göremediğim bir adam onu alıp arabasına götürdü ve oradan ayrıldı. Sadece birkaç metre ötedeydim. Felç geçirmiş gibiydim, hiçbir şey yapamadım, hareket edemedim. Panik halinde kızımın kaçırıldığını bağırdım. Polis dahil herkes geldi ama çok geçti."

Huminsky, Chloe'yi yakınlardaki bir ormana götürdü. Burada küçük kıza tecavüz eden adam, talihsiz kızı boğarak öldürdü. Olaydan bir buçuk saat sonra Chloe'nin cansız bedeni bulundu. Yakalanan Huminski, cinayeti işlediğini ve olay sırasında sarhoş olduğunu itiraf etti.

2009 yılında Fransa'da işlediği bir suçtan dolayı hapis yatan Huminsky'nin tekrardan ülkeye kontrolsüzce giriş yapması tartışma yarattı. Huminsky, cinayetten yargılanmak üzere tutuklanarak hapse gönderildi.

Chloe kaçırılmadan sadece 1 saat önce çekilen son fotoğrafı: