İKİ İŞYERİ İŞLETMECİSİ HAKKINDA YASAL İŞLEM

Gazimağusa’da Gümrük ve Rüsumat Dairesi yetkilileri tarafından müştereken yapılan kontrollerde, Gümrüksüz olarak muhtelif mal tasarruf ettiği tespit edilen 2 iş yeri işletmecisi hakkında yasal işlem başlatıldı.

GÜMRÜKSÜZ MAL TASARRUFUNDAN YASAL İŞLEM BAŞLATILDI

Gazimağusa’da Gümrük ve Rüsumat Dairesi yetkilileri tarafından müştereken yapılan kontrollerde, Gümrüksüz olarak muhtelif mal tasarruf ettiği tespit edilen  2  iş yeri işletmecisi   hakkında yasal işlem başlatıldı.

Dün’den önceki gün yapılan kontrollerde  A.A. İletişim isimli iş yerinde; 150 adet çeşitli markalarda cep telefonu, 28 adet Pod, 9 adet tablet, 2 adet dizüstü bilgisayar, 443 adet kulaklık, 6 adet fotoğraf makinesi, 1 spiker, 66 adet Mp3 çalar, 538 adet hafıza kartı ve 7 poşet cep telefonu ekran filmi; “A.G Plus İletişim” isimli iş yerinde; 40 adet çeşitli markalarda cep telefon, 2 adet bilgisayar, 9 adet I pad, 13 adet saat, 12 adet dizüstü bilgisayar ve “İ.İ.” isimli iş yerinde ise 32 adet çeşitli markalarda cep telefonu, 2 adet dizüstü bilgisayar, 5 adet fotoğraf makinesi ile 44 adet kulaklığın gümrüksüz olarak tasarruf edildiği tespit edildi.

Tak