İZLEYİCİYE 'BU TARZ BENİM' ŞOKU!

İZLEYİCİYE 'BU TARZ BENİM' ŞOKU!

Kanal değiştiren programın yeni fragmanı yayınlandı. Ancak Show TV de boş durmadı... Aynı isimle, aynı programı farklı juri üyelerinden oluşan bir ekiple yayına alıyor. İki yarışmanın fragmanlarında yer alan atışmalar ise izleyicinin ağzını açık bırakacak türden...

TV8'e transfer olan "Bu Tarz Benim" yarışması, sevilen jürisi İvana Sert, Kemal Doğulu, Uğurkan Erez ve Nur Yerlitaş'la yeni sezona bugün başlıyor.

Bu Tarz Benim yeni sezona yeni uygulamalarla giriyor. Yarışmacılar jürinin belirlediği tutara göre konseptlerini belirleyecek. Günlük konsptlerini belirleyen yarışmacılar Bu Tarz Benim jürisinin karşısına geçerek onlardan ''Tarzsın'' oyu almayı hedefliyor. Hafta boyunca en çok ''Tarzsın'' oyu alan haftanın finali olan cumartesi gecesi yayınlanacak olan bölümde dokunulmaz olabilecek.

SHOW TV BOŞ DURMADI

Bu sezon izleyiciler ekranlarda büyük bir rekabete şahit olacak.. Geçen sezonu olay bir şekilde kapatan Show TV'de 'Bu Tarz Benim' den boşalan yere yine aynı adla bir yarışma geldi. Sunuculuğunu Ebru Akel'in üstlendiği ve jüri kadrosunda; moda tasarımcısı Cemil İpekçi, moda yazarı Sibel Arna ve stil danışmanı Umut Eker’in yer alacağı Bu Tarz Benim’in jüri koltuğuna oturacak son isim de belli oldu.

IVANA'NIN KOLTUĞUNA OTURACAK
Jüriye son olarak Serdar Ortaç'ın manken eşi Chloe Loughnan Ortaç da dahil oldu. Chloe Loughnan Ortaç, Ivana Sert'in koltuğuna oturacak.