KAMERA KAYITLARI İNCELENİYOR!

Tutukluluk süresi uzatıldı...

Kamera kayıtları inceleniyor!

Abbas ELMAS

Lefkoşa’da girmiş olduğu marketlerden toplam 444 TL değerinde alkol ve tütün hırsızlığı yapan Hüseyin Özvurulmuş’un tutukluluk süresi 4 gün daha uzatıldı.

Mahkemede olayla ilgili bulgular aktaran Lefkoşa Polis Müdürlüğü’ne bağlı Adli Şube’de görevli polis memuru Süleyman Açıkada, zanlı Hüseyin Özvurulmuş aleyhine 17 Ekim tarihinde başlatılan soruşturmanın devam ettiğini anlattı.

Polis memuru Açıkada, zanlının alınan 2 günlük tutukluluk süresi içerisinde gönüllü ifade vererek işlemiş olduğu suçları itiraf ettiğini söyledi. Açıkada, soruşturmanın devam ettiğini, alınması gereken ifadelerin ve incelenmesi gereken kamera kayıtları olduğunu ifade ederek Ahmet Özvurulmuş’un 4 gün daha poliste tutuklu kalması talebinde bulundu.

Huzurundaki şahadeti ve zanlının itirazı olmamasını dikkate alan Lefkoşa Kaza Mahkemesi Yargıcı Gökhan Asafoğulları, işlenen suçun ciddiyetine dikkat çekerek, zanlı Hüseyin Özvurulmuş aleyhine başlatılan soruşturmanın devam ettiğine bulgu yaptı ve zanlının 4 gün daha poliste tutuklu kalmasını emretti.