KAMU-SEN: “BAKANLAR KURULU SUÇ İŞLİYOR”

KAMU-SEN: “KARAKUM’DA MİLYONLARCA STERLİNLİK ARAZİYİ PEŞKEŞ ÇEKMEK İÇİN MALİYEYE YETKİ VEREN BAKANLAR KURULU SUÇ İŞLİYOR”

Kamu-Sen Genel Başkan Mehmet Özkardaş, Bakanlar Kurulu’nun, “Karakum’da, Kooperatif iştirakleri arasında yer alan ve Zeyko Yağ Fabrikası’nın kullanımında olan, milyonlarca sterlin değerindeki araziyi, 49 yıllığına Kaya Turistik Tesisleri Titreyen Göl Otelcilik AŞ’ye ‘peşkeş çekmek’ için, Maliye Bakanlığı’na yetki verdiğini” iddia etti.

Özkardaş, yazılı açıklamasında, Bakanlar Kurulu’nun bunu yapmakla suç işlediğini savunurken “Halkımızın malına sahip çıkmayan, Kooperatif Merkez Bankası Yönetim Kurulu da bu suça ortak olmaktadır” dedi.

Halka “çıkarcı ve emek düşmanı vekillere” oy vermemesi yönünde çağrı yapan Özkardaş şunları ifade etti:

“Halkımız artık bu çarpık çıkar düzenini oluşturan ve ‘temiz toplum’ olma yönündeki ısrarlı taleplerine kulak tıkayarak, yasal değişiklikleri yapmamakta direnen, parti parti dolaşan meclise gitmeyen, iş ve fikir üretmeyen, sadece iş takipçiliği yapan, çıkarcı ve emek düşmanı vekillere oy vermemelidirler. Verdiğimiz oylarla ülkemizin satılmasına ortak olmak istemiyorsanız, düzeni yaratanlara ve onların destekçilerine oy vermeyiniz.” 

 

Kaynak: TAK