KAZA DİYOR Kİ

Yaklaşık 3 haftadır Kaza geliyorum diyor ama

Lefkoşa’nın Surlariçi bölgesindeki Kafesli Sokak’ta bulunan ve haftalar önce kazılarak açık bırakılan çukur tehlike saçıyor. Sokak içerisinde seyreden araçlar için büyük tehlike oluşturan çukur aynı zamanda yayalar için de tehdit unsuru.

Yaklaşık üç hafta önce, Lefkoşa Türk Belediyesi tarafından patlak su borusunun onarımı için açılan çukur tekrar kapatılmadı.

Çukurun hem araçlara hem de yayalara büyük bir tehdit oluşturduğunu belirten bölge sakinleri, aradan yaklaşık 3 hafta geçmiş olmasına rağmen halen kapatılmamış olmasını eleştirdi.

Bölge sakinleri adına konuşan Bekir Güler, konuyu belediye yetkililerine birkaç kez aktardığını ancak bir sonuç alamadığını söyledi.

Lefkoşa Türk Belediyesi tarafından patlak onarım çalışması için açılan çukurun büyük tehlike yaratığını ifade eden Güler, özellikle gece görüşünün düştüğü zamanlarda çukurun çok daha tehlikeli olduğuna işaret etti.

Güler, yetkililerin çukurun bulundğu noktada acilen bir önlem almasını ve vakit kaybedilmeden çukurun kapatılmasını istedi.

Kıbrıs