KIRILMAYACAK SANDI, OTURDU

Kırılmayacak sandı,oturdu

Arkadaşları ile beş katlı apartmanın damında içki içen 18 yaşındaki Murat Haligür üstü plastik plaka ile kaplı havalandırma boşluğuna oturunca yaşamı sonlandı

Girne dün gece meydana gelen feci olayda 18 yaşındaki Murat Haligür yaşamını yitirdi. Arkadaşları ile 5 katlı apartmanın damında içki içip eğlenen Haligür, plastik kaplama ile örtülü havalandırma boşluğunun kenarına oturunca, plastiğin kırılması ile 10 metre yükseklikten beton zemine düştü. Düşme esnasında havalandırma boşluğundaki beton setlere çarparak başından ağır yaralanan Haligür olay yerinde yaşamını yitirdi.

10 METREDEN BETON ZEMİNE ÇAKILDI

Girne’de Sedat Simavi Caddesi’nde yaşayan Murat Haligür önceki akşam aynı mahalleden iki arkadaşı ile bir araya geldi. Üç arkadaş maç izledikten sonra arkadaşlarının kalmakta olduğu 5 katlı apartmanın çatı kısmına çıktı. Murat Haligür ve iki arkadaşı apartman damında içmeye başladı. Gece saat 01.00 sıralarına kadar içki içip eğlenen Murat Haligür, gelişi güzel apartman damında gezerken plastik kaplama ile örtülen havalandırma boşluğunun kenarına oturdu. Ancak Murat Haligür oturur oturmaz plastik kaplama kırıldı ve Haligür 10 metre yükseklikten havalandırma boşluğuna düştü.

ÜSTÜ PLASTİKLE KAPALI HAVALANDIRMA BOŞLUĞUNA
OTURDU

Beton zemine çakılan ve düşme esnasında havalandırma boşluğundaki beton setlere çarparak başından ağır yaralanan Haligür olay yerinde yaşamını yitirdi. Meydana gelen olayla ilgili polis soruşturması başlatıldı. Haligür ile birlikte olan iki arkadaşı poliste sorgulandı. Öte yandan Haligür’ün otopsisinin bugün yapılacağı öğrenildi. Girne sakini Haligür’ün cenazesi otopsinin ardından bugün ailesine teslim edilecek. Haligür aynı gün son yolculuğuna uğurlanacak.

Star Kıbrıs