KIZ ARKADAŞINI SATIŞA ÇIKARDI HEMDE BAKIN NE İÇİN!

KIZ ARKADAŞINI SATIŞA ÇIKARDI HEMDE BAKIN NE İÇİN!

Çin'de bir üniversite öğrencisi, iPhone 6 alabilmek için kız arkadaşını kiraya verdiğini duyurdu.

 

Çin’de yeni Iphone modelini satın alabilmek için yanıp tutuşan 25 yaşındaki Wei Chu, adına “kız arkadaş paylaşma” dediği bir servis için kız arkadaşını kiraya veriyor. Ancak hemen belirtelim, bu olay herhangi bir cinsellik barındırmıyor. Kız arkadaşını “kiralamak” isteyen müşteriler Wei Chu’ya saati 1£, günlüğü 5£, aylığı ise 50£ ödeyerek kız arkadaşıyla yemeğe çıkabiliyor, gezebiliyor ya da farklı sosyal aktivitelerde bulunabiliyor.

CİNSELLİK YOK

Çin'de yaşayan genç, "Kiralık kız arkadaş" yazılı bir karton tutarak ilgi çekmeye çalıştı. Elindeki kartona göre kız arkadaşıyla yapılabilecek şeyler arasında yalnızca beraber yemeğe çıkmak, ders çalışmak, Oyun oynamak, kütüphane ya da sınıfta onun için yer tutmak ya da bir gece dışarı çıkmak bulunuyor. Ancak bir uyarı da var; "Bir şeyler denemeye çalışmayın!"

 

SAATİNE GÖRE ÜCRET DEĞİŞİYOR

"Cep harçlığı için kız arkadaşımı paylaşıyorum. İlginizi çekiyorsa, 'wifi sharing master' (wifi paylaşım ustası) adlı kişisel erişim noktama bağlanın ve kız arkadaşıma bir bakın."
Yararlanmak istediğiniz servise bağlı olarak, saatlik 10 ile 500 yen (3,50-175,5 TL) arasında bir fiyat aralığı var. Sosyal medyada, adı bilinmeyen öğrenci kız arkadaşına dair bilgiler paylaşırken, kilosu ve boyu gibi özellikleriyle, fotoğraflarına da yer veriyor. Genç öğrenci, kız arkadaşının da bu konuda istekli olduğunu belirtiyor.

Iphone çılgınlığı daha ne kadar artar bilemiyoruz ancak herhangi bir ürün alabilmek için böylesine işlere kalkışan insanları daha ne kadar göreceğiz merak ediyoruz.