O öldükten sonra ailesi bu ağlatan notu buldu

O öldükten sonra ailesi bu ağlatan notu buldu

Amerika'da yaşayan bir aile, çocuklarını bir enfeksiyon yüzünden kaybettikten sonra, onun tarafından yazılmış bu duygu yüklü notu buldular.

Sosyal medyada bu ara en fazla paylaşılan fotoğraflardan bir tanesi 6 yaşındaki Leland’ın yazdığı bu not.  ‘Hala sizinleyim, teşekkür ederim anne, baba. Bugün iyi bir gün’ yazan notu, Leland’ın ailesi, onun cenazesi için evlerine kıyafet almaya gittikleri sırada mutfak masasının üstünde buldular.

Buzzfeed’de yer alan habere göre, Leland’ın ailesi çocuklarının bu notu tam olarak ne zaman yazdıklarını bilmiyor. Yaptıkları açıklamada çocuklarının her zaman özel bir çocuk olduğunu söyleyen aile, Leland’ın yazdığı bu notu Facebook’ta paylaşınca, kısa süre içinde uluslararası medya da bu duygusal nota yer verdi.

Birkaç hafta önce baş ağrısından şikayet etmeye başlayan küçük Leland hali hazırda alerjileri için tedavi görmekteydi. Fakat bir süre sonra, baş ağrılarını takip eden kusmalar yüzünden ailesi Leland’ı bir hastaneye götürdü.

Leland’ın hastalığının ne olduğunu tam olarak çözemeyen doktorlar birkaç farklı tedavi yöntemi denediler ancak küçük çocuk bunların hiçbirine cevap vermedi. Annesi yaptığı açıklamada, tüm tedavi boyunca yatağının başucunda oturduğu oğlunun hastalığının ne olduğunu kendi başına çözmeyi denediğini söyledi.

Bir süre geçtikten sonra Leland’a menenjit teşhisi kondu. Her geçen gün durumu ağırlaşan çocuğa tedavi esnasına yapılan bir başka testte, nadir görülen ve ölümcül olan bir enfeksiyon saptandı. Bugüne kadar pek az kişinin kurtulduğu bu enfeksiyon yüzünden Leland birkaç gün sonra vefat etti.