"ONLARIN DA BİZİM DE KIRMIZI ÇİZGİLERİMİZ VAR"

"Onların da bizim de kırmızı çizgilerimiz var"

LTB Başkanı Mehmet Harmancı’nın, sosyal medya hesabından BES’in masaya getirdiği önerileri ret edeceğini duyurmasını değerlendiren BES Başkanı Ulus Arpalıklı, sosyal medya üzerinden yapılan açıklamaları dikkate almadığına vurgu yaparak, “sendika olarak önerilerimizi yaptık, günü geldiğinde masaya oturulduğu zaman çalışanlar için en iyisi ne ise onu yapacağız” dedi.

Arpalıklı, “Önerilerimizi ki tarafın görüşleri doğrultusunda tartışacağız. Harmancı belediyeye ek külfet gelecek diyor. Karşılıklı konuşarak pazarlıklar yapılması gerekiyor. Onların da bizim de kırmızı çizgilerimiz var” diye konuştu.

LTB Başkanı Mehmet Harmancı, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, BES’in masaya getirmiş olduğu önerilerin, mevcut mali durum içerisinde yapıcı ve tutarlı okunmasının mümkün olmadığını belirterek, bu önerilerin tümünü masada ret edeceğini belirtti.

Harmancı şöyle devam etti: “Ben ve arkadaşlarım bu geminin sahibi değiliz, biz toplum tarafından bu makamlara geçici olarak görevlendirilen kişileriz, burasının sahibi siz Lefkoşalılarsınız, aynı zamanda bu gemiye en çok sahip çıkması gerekenler de belediyenin emekçileri olmalıdır”

Konuyla ilgili Kıbrıs Postası’na konuşan BES Başkanı Ulus Arpalıklı, sendika olarak önerilerini yaptıklarını ifade ederek, günü geldiğinde masaya oturulduğu zaman çalışanlariçin en iyisi ne ise yapacaklarını belirtti.

Sosyal medya üzerinden yapılan açıklamaları dikkate almadığına vurgu yapan Arpalıklı, “Önerileri tartışacağız, iki tarafın görüşleri doğrultusunda tartışacağız. Harmancı belediyeye ek külfet gelecek diyor. Karşılıklı konuşarak pazarlıklar yapılması gerekiyor. Onların da bizim de kırmızı çizgilerimiz var” diye konuştu.

Arpalıklı, bugüne kadar olan tüm gelişmeleri Perşembe günü bir basın toplantısı ile değerlendireceğini belirtti.

Kıbrıs Postası