ÖZGÜRGÜN HİZMET-SEN YETKİLİLERİNİ KABUL ETTİ

Ulusal Birlik Partisi (UBP) Genel Başkanı Hüseyin Özgürgün, Hizmet-Sen yetkililerini kabul etti.

Ulusal Birlik Partisi (UBP) Genel Başkanı Hüseyin Özgürgün, Hizmet-Sen yetkililerini kabul etti.

Hizmet-Sen Başkanı Mehmet Kurumanastırlı kabulde yaptığı konuşmada, son aylar içerisinde her gün bir zamla uyandıklarını belirterek, “zamların istismar edilerek yapılan eylemlerde Türkiye karşıtı davranılmasından” endişe duyduklarını kaydetti.

UBP iktidarı döneminde işe alınan 330 kişinin işine son verileceği söylemlerinin, 4 yıl içerisinde istihdam edilen bin 402 kişiyi kapsayan söylemlere döndüğünü iddia eden Kurumanastırlı, bu istihdamların UBP’nin başarısı olduğunu belirtti.

Kurumanastırlı, “CTP isterse on bin kişi alsın ama işten atmasın” şeklinde konuştu.

ÖZGÜRGÜN

UBP Genel Başkanı Hüseyin Özgürgün ise, Başbakan’a çağrıda bulunarak, gençleri işten atmamalarını istedi. Özgürgün, işten atılmalar olması halinde hükümetin karşılarında çok farklı bir muhalefet göreceklerini kaydetti.

“HÜKÜMET İNSANLARI FELAKETE SÜRÜKLÜYOR....”

Hükümetin zam üstüne zam yapmaktan başka bir icraatı olmadığını ileri süren Özgürgün, “Hükümetin zaten hiç bir icraatı yok bir de insanları işten durdurma yönüne gidiyorsa bu bir felakettir” şeklinde konuştu.

Ülke barışını ve iç huzuru sağlamak yerine şimdiki hükümetin ülkeyi kaosa sürüklediğini iddia eden Özgürgün, işe giren gençlerin sırf UBP döneminde alınmış olmasından dolayı işten durdurulacak olmasının da “gözü kör bir CTP” anlayışı olduğu görüşünü ifade etti.

“KIBRIS KONUSUNDA ÇOK HASSAS BİR DÖNEME GİRİLDİ....”

Kıbrıs konusunda çok hassas bir döneme girildiğini de sözlerine ekleyen Özgürgün, 2014 yılında Kıbrıs konusunda olumlu tablolar görmek istediğini söyleyerek, Cumhurbaşkanı’nın elinin güçlenmesini istediklerini, hükümetin de kendi iç zafiyetlerinden dolayı Kıbrıs konusunda sıkıntı yaratmaması gerektiğini belirtti.

“YANDAŞ SENDİKALARIN EYLEMLERİ TRAJİK KOMİK”

“Yandaş sendikaların yaptıkları eylemler trajik komik” diyen Özgürgün, sürekli zam yapılıp, yeni yıl üstü 13. maaşların bile ne zaman ödeneceğinin belli olmadığı bir dönemde sendikaların gerekli tepkileri koymadığı inancını belirtti.

“2014 YILI BARIŞ VE HUZUR GETİRSİN...”

2014 yılının barış ve huzur yılı olmasını temenni eden Özgürgün, KKTC ekonomisinin iyileştirilerek halkın refah içinde yaşamasını diledi.

TAK