ŞOK! ÖZGÜRGÜN EŞİNİ TEHDİT Mİ EDİYOR?

Başbakan'ın eşi boşanma davası açtı!

Afrika Gazetesi’nin iddiasına göre Dilek Özgürgün eşi Hüseyin Özgürgün’e boşanma davası açtı. Davada Dilek Özgürgün avukatı Boysan Boyra aracılığıyla mahkemeye beyanda bulundu. 

900 BİN STERLİNLİK MALİKANE BOŞANMA GÜNDEMİNDE

Kamuoyunda tartışma konusu olan ve “ünlü” bir politikacıya ait olduğu söylenen Çatalköy’deki muhteşem malikane Özgürgün ile eşinin boşanma davasında öne çıktı.

Dilek Özgürgün’ün avukatı Boysan Boyra 31 Ekim 2017’de mahkemeye yaptığı beyanda bu villanın Özgürgün tarafından satın alındığını öne sürdü.

Boyra: 3’üncü bir kişiye 900 bin sterlin üzerinde bir villa alındı bu parayı Hüseyin Özgürgün ödedi Bu para aile birlikleri içerisinde olduğu için paylaşma tabidir ve mal kaçırmaya tabi olduğu için kadın hak talep eder.

Bellapais’te de 450 bin sterlinlik bir ev olduğunu beyan eden Dilek Özgürgün geriye kalan gayrımenkullerden olduğu gibi bunda da pay istiyor.

BANKA EKSTRELERİ TALEP EDİLDİ AMA...

Türkiye İş Bankası’na periyodik olarak Hüseyin Özgürgün’ün hesabına yüklü mktarda para yatırıldığını iddia eden Dilek Özgürgün’ün avukatı Boysan Boyra davalı avukatından talep ettiği banka ekstrelerini alamadı.

KORUMA TALEP EDİLDİ

Eşi Hüseyin Özgürgün tarafından tehdit edildiği için Türkiye’den Kıbrıs’a gelemediğini beyan eden Dilek Özgürgün uzaklaştırma ve koruma talep ediyor.

Afrika Gazetesi