SPOR DÜNYASI TÜRKİYE'NİN ACISINI PAYLAŞTI

Spor dünyası Türkiye'nin acısını paylaştı

 Son dönemde Dağlıca ve Iğdır başta olmak üzere tırmandırılan terör saldırılarında şehit düşen güvenlik güçlerimiz için spor camiası taziye mesajları yayınladı.

Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trazonspor'un ilk sırada yer aldığı kulüplerimiz, resmi internet sitelerinden, yaşanan acı olaylara tepki gösterdi. Futbolcular idmanlarda, takım halinde Türk bayrağı açarak şehit yakınlarının acısını paylaştı. Türk sporcular ve Türkiye'de forma giymiş futbolcular da ülkemizin yaşadığı acıya ortak oldu. Bunlar arasında Mesut Özil, Alex De Souza, Felipe Melo, Alex Telles ve Kenan Sofuoğlu gibi birçok kişi bulunuyor. İşte o paylaşımlar: Gökhan Gönül: “Bir şey yok paylaşacak acıdan başka.. Şehitler ölmez, bu vatan bölünmez.''

Tolga Zengin: “Evlatları için en güzel vatan analarının kucağıdır. Evlatları analarından ayırmayın.”

Alex De Souza: Türk milletinin başı sağ olsun. Bayrağını savunan askerlerin kuvveti eksik olmasın.

Felipe Melo: “Türkiye'den ayrılsam da bütün gelişmeleri üzülerek takip ediyorum. Benim ve ailemin duaları hep sizinle, başımız sağ olsun.”

Alex Telles: “Türkiye'nin acısını paylaşıyorum.”

Mesut Özil: “Şehit düşen askerlerimize Allah'tan rahmet, geride bıraktıkları acılı ailelerine başsağlığı, yaralılara acil şifalar dilerim.”

Diego Ribas: “Türk halkının başı sağ olsun.”

Jose Fernandao: “Türk milletinin başı sağ olsun.”