TECAVÜZE UĞRADIĞINI SÖYLEYEN KADIN YALAN MI SÖYLEDİ

İşte detaylar;

 

M.S. G isimli genç kadınının şikâyeti üzerine tecavüz suçlaması ile tutuklanan M.T aklandı, mağdur olduğunu söyleyen kadının ise yalan söylediği ortaya çıktı

Evine ders çalışmaya gelen hukuk öğrencisi 28 yaşındaki M.S. G isimli genç kadına tecavüz ettiği gerekçesi ile tutuklanan zanlı M.T(E-29) aleyhine getirilen suçlamadan aklandı. Tecavüze uğradığını öne sürerek şikâyette bulunan M.S. G ise yalan ifade verdiği gerekçesi ile gözaltına alınarak önceki gün Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı.

ÖNCE MAĞDUR ŞİMDİ ZANLI

Önce mağdur konumunda olan daha sonra yalan söylediğini itiraf eden zanlı M.S. G “amme fesatçılığı” yapma suçundan duruşmaya çıkarıldı. Zanlı M.S. G ileride yargılanmak üzere yurt dışına çıkış yasağı şartı ile tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. M.S. G’nin kendi isteği ile M.T ile cinsel ilişkiye girdiği ancak nişanlısından çekindiği için böyle bir yalan uydurduğu öne sürüldü.

AKLANDI, SERBEST KALDI
Şikâyet üzerine 10 Haziran tarihinde gözaltına alınan ve mahkeme kararı ile 7 gün tutuklu kalan M.T aleyhine getirilen tüm suçlamalardan aklandı. Polis hücresinde tutuklu bulunan M.T önceki gün serbest bırakıldı.

AĞIR İDDİALAR ÜZERİNE TUTUKLANMIŞTI
M.T’nin 10 Haziran saat 04.30 sıralarında evine ders çalışmak için gelen M.G.S isimli öğrenciyi darp edip, saçlarından sürükleyip yatak odasına götürdüğü, burada genç kadını yeniden darp ettikten sonra tecavüz ettiği ve ardından ters ilişkiye girdiği iddia edilmişti.

 

Star Kıbrıs