"TEK TESELLİMİZ CAN KAYBI OLMAMASI!"

Yangın tüpü çalışmadı; bakımlar nasıl yapılıyor?"

Cahit Necipoğlu isimli şirketin Direktörü Gökhan Necipoğlu, Değirmenlik bölgesinde elemanların kullanımında olan iş aracında çıkan yangını aktarırken, aracın tüm kontrollerinin yapılmış olmasına karşın yangın tüpünün ilk müdahalede kullanılmak üzere çıkarıldığında, tüpün çalışmamasından dolayı yangının büyüdüğünü ve araç içerisinde bulunan bütün iş gereçlerinin yandığını söyledi.

Candan MERT

 

Direktör Gökhan Necipoğlu, olay esnasında iş aracının içerisinde 3 çalışanın bulunduğunu belirtirken, “Tek tesellimiz can kaybının olmaması” dedi. 

“Bu bakımlar nasıl yapılıyor?”
Bütün kontrollerinin yapıldığını, 2017 yılı için de yıllık bakımının yapıldığını ve olası yangın durumunda kullanılmak üzere araç içerisinde yangın tüplerinin de bulunduğunu kaydeden Direktör Gökhan Necipoğlu, başlarına gelen bu olayda tüplerin çalışmadığına dikkat çekerken, “Bu bakımlar nasıl yapılıyor?” diyerek, oto servislerin gözden geçirilmesi gerektiğini ifade etti.

Bakımı yapan şirketten konu hakkında rapor istediğini dile getiren Necipoğlu, olay anında ilk müdahalenin yapılamadığını ve diğer araçlardan yangın tüpleri gelene kadar tüm iş malzemelerinin de araç ile beraber yandığını belirtti. 

“Tek tesellimiz can kaybının olmaması”
Olay esnasında araba içerisinde bulunan çalışanların, polise verdiği ifadelerinin yangın tüplerinin çalışmadığı yönünde olduğunu kaydeden Gökhan Necipoğlu, araç içerisinde yangının her açıdan çıkabileceğini ve bunun doğal olduğunu dile getirirken, önce araç arkasında bulunan kartonların alev aldığını ve bunun ardından yangının büyüdüğünü ifade etti.

Araç bakımlarının yapılması ve yapılan bakımların kontrol edildikten sonra verilmesi gerektiğini vurgulayan Direktör Gökhan Necipoğlu, olay esnasında iş aracının içerisinde 3 çalışanın bulunduğunu belirtirken, “Tek tesellimiz can kaybının olmaması” dedi. 
Haberal Kıbrıslı