UBP GELENEKSEL 1 MAYIS PİKNİĞİ DÜZENLEDİ

Ulusal Birlik Partisi (UBP), 1 Mayıs İşçi ve Bahar Bayramı dolayısıyla Boğaz Piknik Alanı’nda 1 Mayıs Pikniği düzenledi. Etkinliğe UBP Genel Başkanı ve Başbakan İrsen Küçük de katıldı.

UBP BOĞAZ PİKNİK ALANINDA GELENEKSEL 1 MAYIS PİKNİĞİ DÜZENLEDİ

Ulusal Birlik Partisi (UBP), 1 Mayıs İşçi ve Bahar Bayramı dolayısıyla Boğaz Piknik Alanı’nda 1 Mayıs Pikniği düzenledi.

UBP Genel Başkanı, Başbakan İrsen Küçük, bakanlar, milletvekilleri, belediye başkanları, partinin üst düzey yöneticileri ve partililerin katıldığı piknikte, Boğaz Piknik Alanı’na TC-KKTC ve UBP bayrakları ile UBP Genel Başkanı Küçük’ün  posterleri asıldı.

Piknik alanına gelişinde davul zurna eşliğinde karşılanan Başbakan Küçük, piknik alanını gezdi ve pikniğe katılan partililer ve vatandaşlarla selamlaştı, sohbet etti.

Küçük gezi sonrası basına yaptığı açıklamada, 1 Mayıs İşçi ve Bahar Bayramı’nın güzel bir hava ve ortamda yapıldığını ifade ederek, tüm işçilerin bayramını kutladı.

UBP olarak 1 Mayıs pikniğini geleneksel hale getirdiklerini ve birlik beraberlik içinde bu önemli günü kutladıklarını vurgulayan Küçük, bu güzel günde çalışan ve kendilerini izleyen basın emekçilerine de teşekkür etti.

VATANDAŞLAR PİKNİK ALANLARINI DOLDURDU

Bu arada 1 Mayıs dolayısıyla partilerin düzenlediği piknik etkinliklerinin yanı sıra vatandaşlar da, 1 Mayıs tatilinden yararlanıp piknik alanlarını doldurdu.

Çocuklarını alan aileler, piknik alanlarına giderek, mangal yaktı, kebap yapıp gün boyu güzel vakit geçirdi. Yetişkinler tavla, satranç, futbol ve ip atlama gibi oyunlar oynarken, çocuklar da piknik alanlarında kendileri için kurulan oyun alanlarında oynadı.

Kaynak:TAK