ÜRETİCİLERİN İTİRAZ SÜRELERİ 1 EKİM’E KADAR UZATILDI

Genel Tarım Sigortası Fonu, 2013–2014 tahıl üretim yılında yapılan tahıl,

Genel Tarım Sigortası Fonu, 2013–2014 tahıl üretim yılında yapılan tahıl, (Arpa, Buğday Yulaf, Tritikale), hâsıllık, baklagil, nadas, sebze, narenciye, meyve ağacı, zeytin, harnup, bağ ve diğer ağaç beyanlarına ait itiraz sürelerinin 1 Ekim’e kadar uzatıldığını bildirdi.

Genel Tarım Sigortası Fonu’ndan yapılan açıklamaya göre, hazırlanan köy ve üretici bazındaki askı listeleri, ürün köylerinde askıya alındı.

Açıklamada, bugün son bulan itiraz sürelerinin, üreticilerin itirazlarını tamamlayabilmeleri için 5 iş günü daha uzatıldığı belirtildi ve itirazların 1 Ekim Çarşamba günü mesai bitimine kadar alınacağı belirtildi.

İtirazda bulunacak üreticilerin ne şekilde itiraz yapabilecekleri “Askı Listeleri” üzerinde bulunan “Duyuru” sütununda belirtildiği ifade edilen açıklamada, itirazların kaza ve/veya bölge Tarım Dairelerinde ve Genel Tarım Sigortası Fonu’nun yeni binasında alınacağı kaydedildi.

Açıklamada, “Askı Listelerine itiraz edilmemesi halinde Askı Listelerindeki bulgular doğru kabul edilerek işlem yapılacaktır” denildi.

TAK