UYUŞTURUCUYU KENDİ ELİYLE POLİSE VERDİ

Uyuşturucuyu kendi eliyle polise verdi

 

Maraş bölgesinde devriyede olan narkotik ekipleri, yol kenarında şüpheli olarak gördükleri Mehmet Altıntaş’a üzerinde kanunsuz herhangi bir şeyin olup olmadığını sordu. Altıntaş ise cebinden çıkardığı 100 mg uyuşturucuyu polise teslim etti

Mağusa Maraş bölgesinde Cürümleri Önleme Şubesi ekipleri devriyede olduğu sırada şüpheli gördükleri 19 yaşındaki Mehmet Altıntaş’ın tasarrufunda 100 mg ağırlığında uyuşturucu madde buldu. “Kanunsuz uyuşturucu madde tasarrufu” suçlamasıyla dün Mağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarılan zanlı Altıntaş 2 gün süreyle poliste tutuklu kalacak.

ŞÜPHELİ GÖRÜLDÜ

Meselenin tahkikat memuru Hüseyin Özdesoy, 20 Ekim tarihinde Cürümleri Önleme Şubesi ekiplerinin Maraş bölgesinde devriyede oldukları sırada yol kenarında şüpheli olarak gördükleri zanlı Mehmet Altıntaş’a üzerinde kanunsuz herhangi bir şeyin olup olmadığını sorması üzerine zanlının cebinden çıkardığı 100 mg ağırlığındaki uyuşturucu maddeyi polise teslim ettiğini açıkladı. Mesele ile ilgili olarak yürütülen tahkikatın yeni başladığını belirten Özdesoy, zanlının 2 gün süreyle poliste tutuklu kalmasını talep etti.

Mağusa Kaza Mahkemesi Yargıcı Ayşen Toroslu, zanlı Mehmet Altıntaş’ın tahkikat maksatları bakımından 2 gün süreyle poliste tutuklu kalmasına emir verdi.

Halkın Sesi