1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. SESİNİZ DAHA YÜKSEK ÇIKSIN!
SESİNİZ DAHA YÜKSEK ÇIKSIN!

SESİNİZ DAHA YÜKSEK ÇIKSIN!

Başbakan Yardımcısı Ekonomi, Turizm, Kültür ve Spor Bakanı Serdar Denktaş'tan çağrı!

A+A-

 

Başbakan Yardımcısı Ekonomi, Turizm, Kültür ve Spor Bakanı Serdar Denktaş ülke ekonomisinin daha da gelişebilmesi açısından eleştirilerin ve katkıların yapılmasının gerekli olduğunu ve genç işadamlarının bu anlamda ekonomiyi yönlendirecek daha çok ses çıkarması gerektiğini kaydetti.

Serdar Denktaş, Ceyhun Tunalı başkanlığındaki Genç İşadamları Derneği (GİAD) heyetini kabul etti.

TUNALI

Tunalı Derneğin ilk başkanı olmasından dolayı Serdar Denktaş’a ziyaretin ayrı bir anlamı olduğunu, hem de yeni yönetim kurulunu tanıtmak için bakanlıkta olduklarını kaydetti.

Ziyarette gündemdeki konuların da değerlendirileceğini kaydeden Tunalı, ülkenin içinden geçtiği sıkıntılı ekonomik sürecin de ele alınacağını açıkladı.

DENKTAŞ

Başbakan Yardımcısı Ekonomi, Turizm, Kültür ve Spor Bakanı Serdar Denktaş da 1989 yılında kurulan GİAD’ın ilk başkanlığını yaptığını hatırlattığı konuşmasında, ülke ekonomisinin daha da gelişebilmesi açısından eleştirilerin ve katkıların yapılmasının gerekli olduğunu söyledi.

Denktaş, genç işadamlarının bu anlamda ekonomiyi yönlendirecek daha çok ses çıkarması, her şeyi Ticaret ve Sanayi Odalarına bırakmaması gerektiğini vurguladı.

GİAD’ın yeni ve yaratıcı düşüncelerle gelmesinin ve daha aktif olmasının kendilerini memnun edeceğini söyleyen Denktaş, genç işadamlarının önün açılması ve bürokrasideki engellerin kalkmasının zaman içinde mümkün olabileceğini bildirdi.

Kamu Görevlileri Yasası’nın 2015’te yürürlüğe girmesiyle zaman içinde bürokraside rahatlama olacağını kaydeden Denktaş, bu tip engellerin aşılması ve tespit edilmesinde GİAD’ın desteğine ihtiyaç duyulduğunu belirtti ve GİAD yeni yönetimine başarı diledi.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.