1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. SESLİ'YE 2 GÜNLÜK EK TUTUKLULUK DAHA..
SESLİ'YE 2 GÜNLÜK EK TUTUKLULUK DAHA..

SESLİ'YE 2 GÜNLÜK EK TUTUKLULUK DAHA..

Sesli'ye 2 günlük ek tutukluluk daha..

A+A-

Kumyalı köyünde 9 Mart tarihinde eski eşinin akrabası olan 30 yaşındaki K.O'ye tecavüz ettiği iddiasıyla tutuklanan 33 yaşındaki Hüseyin Sesli hakkında yürütülen polis soruşturması devam ediyor. İskele'de dün yeniden ek tutukluluk talebi ile mahkeme huzuruna çıkarılan zanlı aleyhine 2 günlük ek tutukluluk emri alındı.

İskele Kaza Mahkemesi Ceza Davaları Yargıcı Cenkay İnan huzurunda görüşülen ek tutukluluk duruşmasında, iddia makamı Başsavcılık adına davayı yürüten Savcı Serhan Bundak, Ziyamet Polis Karakolu'nda görevli polis müfettiş muavini Ömer Sakır'ı tanık olarak dinletti.

Tanık polis, zanlının, "cinsel tecavüz" ve "ciddi darp" suçları ile ilgili olarak mahkeme huzuruna çıkarıldığını hatırlattı. Zanlının 9 Mart tarihinde söz konusu suçlarla ilgili olarak tespit edilip tutuklandığını kaydeden polis müfettiş muavini, zanlının, 10 Mart tarihinde de mahkeme huzuruna çıkarılarak aleyhinde 1 günlük, 11 Mart tarihinde de 5 günlük ek tutukluluk emri temin edildiğini anımsattı.

Mesele ile ilgili olarak çok yönlü araştırma yaptıklarını ve tüm iddiaları değerlendirdiklerine vurgu yapan Ömer Sakır, mahkemeden, soruşturmanın salimen yürütülebilmesi adına zanlının 8 gün daha poliste tutuklu kalmasını talep etti.

Savcı Serhan Bundak, talep edilen süreyi 2 gün ile sınırlandırdı. Yargıç Cenkay İnan, zanlının soruşturmanın salimen yürütülebilmesi adına 2 gün daha poliste tutuklu kalmasını emretti.

Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.