1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. SETTE TERÖR ESTİRDİ!
SETTE TERÖR ESTİRDİ!

SETTE TERÖR ESTİRDİ!

Fahriye Evcen Çalıkuşu dizisinin setinde istediği makyajı yapmayan makyözle tartıştı.. Evcen'in öfkesi geçmeyince set 3 saat durdu.

A+A-

Habertürk’ten Nuri Altuntaş’ın haberine göre; Sekinleşince çekimlere kaldığı yerden başlayan güzel oyuncu son sahnenin çekimi sırasında bu kez ışıkçıyla birbirine girdi

MAKYÖZ EVCEN’E KARŞILIK VERDİ
Sinirli kuş Çalıkuşu! Başrollerini Burak Özçivit ve Fahriye Evcen’in paylaştığı Çalıkuşu dizisinin çekimleri olaylı başladı. Reşat Nuri Güntekin’in ölümsüz eserinden uyarlanan dizide Çalıkuşu Feride’yi canlandıran Evcen’in, çekimlerin ilk günlerinde önce istediği makyajı yapmayan makyöze kızdı. Makyöz güzel oyuncuya karşılık verince olay daha da büyüdü!

SİNİRLİ BİR ŞEKİLDE SETİ TERKETTİ
Makyözün kendisine karşılık vermesine daha çok sinirlenen Fahriye Evcen, etrafa bağırmaya başladı. Set çalışanları araya girdi ancak Evcen bir türlü sakinleşmeyince çekimler 3 saat durdu. Güzel oyuncunun dönmesiyle çekimler yeniden başlarken bu kez son sahnenin çekimi sırasında olay çıktı. Işıkçıyla birbirine giren Fahriye Evcen, çekim sonrası seti sinirli bir şekilde terketti.

Habertürk / Nuri Altuntaş

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.