1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. SEVENLERİ GÖZYAŞINA BOĞULDU
SEVENLERİ GÖZYAŞINA BOĞULDU

SEVENLERİ GÖZYAŞINA BOĞULDU

Lefkoşa’daki işyerinde ölü olarak bulunan 56 yaşındaki tanınmış İşadmaı Ümit Hansel dün sonsuzluğa uğurlandı

A+A-

Lefkoşa’daki işyerinde ölü olarak bulunan 56 yaşındaki tanınmış İşadmaı Ümit Hansel dün sonsuzluğa uğurlandı 

Kendi canına kıyarak, sevenlerini derin bir yasa boğan Lefkoşa’nın sevilen işadamlarından Ümit Hansel dün son yolculuğuna uğurlandı. Ölümüyle sevenlerini yasa boğan Hansel’i büyük bir kalabalık sonsuzluğa uğurladı. Başarılı ve sevilen işadamı 56 yaşındaki kendi silahı ile hayatına son vermişti. 

KALABALIK ONU UĞURLADI 

Hansel için düzenlenen cenaze törenine Cumhurbaşkanı Dr. Derviş Eroğlu, İkinci Cumhurbaşkanı Mehmet Ali Talat, Başbakan Yardımcısı Serdar Denktaş, Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Hasan Taçoy, bazı milletvekilleri Hansel’in ailesi ve sevenleri katıldı. Hansel, öğlen saatlerinde Lefkoşa İsmail Safa Camii’nde düzenlenen cenaze namazının ardından gözyaşları arasında Lefkoşa mezarlığında toprağa verildi. 

KENDİ SİLAHI İLE YAŞAMINA SON VERDİ 

Perşembe günü Lefkoşa’da yürekleri burkan acı bir olay yaşanmıştı. Lefkoşa’nın sevilen isimlerinden biri olan işadamı Ümit Hansel, sabah saatlerinde Sanayi Bölgesi’ndeki işyerinde ölü olarak bulunmuştu. Polis Basın Subaylığı, Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’nde yapılan otopsi sonucunda Hansel’in ölüm nedenini açıklamıştı. Ümit Hansel’in kendi silahıyla intihar ettiğini açıklayan polis, ceset üzerinde herhangi bir darp ve cebir izine rastlanmadığını belirtmişti.

Star Kıbrıs

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.