1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. SEVENLERİ ŞİMDİ BAYRAM YAPTI
SEVENLERİ ŞİMDİ BAYRAM YAPTI

SEVENLERİ ŞİMDİ BAYRAM YAPTI

SEVENLERİ ŞİMDİ BAYRAM YAPTI

A+A-

Akdoğan-Yiğitler köyünce bayramın ilk günü geçirdiği trafik kazası sonucu ağır yaralanarak Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’nde yoğun bakımda tedavi altına alınan Mustafa Köşker, dün uyandırıldı. Köşker’in uyandığında bilincinin açık olduğu öğrenildi.

Duygu ALAN

Kurban Bayramı’nın ilk günü Akdoğan-Yiğitler köyünde meydana gelen trafik kazası sonucu kafatasında ve göğüs kafesinde ciddi kırıklar meydana gelen ve genel vücut travması geçiren 18 yaşındaki Mustafa Köşker’den dün iyi haber geldi.
Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi Başhekim yardımcısı Dr. Bülent Dizdarlı, Mustafa Köker,’in dün uyandırıldığını, Köşker’in uyandırıldığında bilincinin açık olduğunu kaydetti.
Dr. Dizdarlı, Yoğun Bakım Servisi’nde tedavi altında olan Köşker’in sağlık durumunun iyiye gittiğini kaydetti.

Sevenleri şimdi bayram yaptı


Mustafa Köşker’in trafik kazası haberi ile derin üzüntü içerisine giren sevenleri, dün Köşker’in sağlık durumunda olumlu gelişme olduğunu öğrenince büyük sevinç yaşadı.


Günlerdir, genç Mustafa’dan dualarını eksik etmeyen onlarca seveni sevinçlerini; “Cok özledim Mustafa seni, o gözlerin sakın bir daha bu kadar uzun kapanmasın”, “Dualarımız hep seninleydi canısı, çok şükür kabul oldu”, “Hele şükür da açtın gözlerini.. Yüreğimizi ağzımıza getirdin be mustii”, “Çok şükür ki minik kuzum bu sabah gözlerini açtı. Gün geçtikçe her şey daha güzel olacak”, “Tüm dualar ve dileklerimiz sonucu Mustafa abimiz uyandı, kendine geldi. Biz zaten onda olan enerji ile daha fazla uyuyacağına inanmadık…” yazarak paylaştı.

Havadis

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.