1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. SEVENLERİ SONSUZLUĞA UĞURLADI
SEVENLERİ SONSUZLUĞA UĞURLADI

SEVENLERİ SONSUZLUĞA UĞURLADI

Sevenleri sonsuzluğa uğurladı

A+A-

Suna ERDEN

Aslanköy’de meydana gelen kazada yaşamını yitiren Keziban Karam son yolculuğuna uğurlanırken, ölümlü kaza ile ilgili bir kişi tutuklandı

Lefkoşa-Gazimağusa anayolu Aslanköy kavşağında meydana gelen trafik kazası sonucu yaşamını yitiren 55 yaşındaki Keziban Karam dün gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı. Lefkoşa İsmail Safa Camisinde düzenlenen dini törenin ardından Lefkoşa Mezarlığı’nda defnedilen Karam için gözyaşları sel olup aktı. Cenaze törenine ailenin yanı sıra yakınları ve sevenleri katıldı. Cenaze töreninde feryatlar yürek dağlarken talihsiz kazada yaşamını yitiren Karam ikindi ezanına müteakip kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

ÖLÜMLÜ KAZADA BİR TUTUKLU

Aslanköy kavşağında önceki gün saat 15.30 sıralarında meydana gelen kaza,24 yaşındaki Tutku Karam’ın yoldan çıkıp bankete düşmesi ve akasya ağacına çarpması sonucu meydana gelmişti. Kaza ile ilgili yapılan geniş çaplı soruşturma sonucu polis, Tutku Karam’ın önünü tıkayan ve kaza yapmasına neden olan sürücü Önder Özengil tespit edildi. Özengil’in Karam’ın önünü tıkayıp yoldan çıkmasına neden olduğu belirtildi.

POLİS,”KARAM’IN ÖNÜNÜ KESTİ”

Polis açıklamasında, Önder Özengil (E-29), yönetimindeki FJ 987 plakalı Van araç ile çift şeritli yolda, Gazimağusa istikametine doğru sağ şerit içerisinde seyrederken, sinyal vermeden sol şeride geçmeye çalışması sonucu, o esnada gerisinden sol şerit içerisinde aynı istikamete doğru seyreden ve dikkatsiz bir şekilde sağ şeritte seyreden araçları solundan geçmeye çalışan Tutku Karam yönetimindeki FP 029 plakalı salon aracı sıkıştırması ile FJ 987 plakalı araca çarpmamak için direksiyonu sola kıran FP 029 plakalı araç sürücüsü, direksiyon hâkimiyetini kaybederek yolun içerisinde zig zag çizip döndükten sonra yolun solundan çıkarak, yoldan iki metre aşağıda tarla içerisinde bulunan akasya ağacına aracının arka sağ yan kısmı ile çarpmıştır” ifadelerine yer verdi. Gözaltına alınan Özengil dün Gazimağusa’da mahkemeye çıkarılarak ileride yargılanmak üzere teminata bağlandı.

Star Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.