1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. SEVENLERİNİ YASA BOĞDU
SEVENLERİNİ YASA BOĞDU

SEVENLERİNİ YASA BOĞDU

sevenlerini perişan etti

A+A-

Gazimağusa’ya bağlı Korkuteli köyünde yaşayan 17 yaşındaki Bilal Bayır’ın cansız bedeni, dün gece saat 21.30 da Köprülü barajı yakınlarında bir ağacta asılı vaziyette bulundu. Polis, Korkuteli’ni yasa boğan Bilal Bayır’ın ölümü için intihar dedi. İddialara göre, dün saat 13.00 sıralarında amcasına “Köprülü” köyüne gideceğim diyerek ayrılan Bilal’den o saatten sonra haber alınamadı. Kendisinden haber alınamayan 17 yaşındaki Bilal Bayır’ ın cansız bedeni polis tarafından saat 21.30’da Köprülü Barajı’nın hemen yakınında bir ağaçta asılı vaziyette bulundu. Bilal’in DG 363 plakalı aracı da asılı vaziyette bulunduğu ağacın 20 metre yakınında duruyordu.  

 

Ellerinde jilet izleri vardı...

Ellerinde jilet ile oluşan kesikler tespit edilen gencin cesedi üzerinde olay yerinde Adli Tıp Uzmanı İdris Deniz tarafından yapılan ilk incelemelerde Bilal’in intihar ettiği anlaşıldı. Talihsiz gencin cesedi olay yeri incelemesinin hemen ardından Gazimağusa Devlet Hastahanesi Morguna kaldırıldı.

 

Saat 13.00’ da köyden ayrıldı

Diyalog Muhabirinin elde ettiği bilgilere göre  talihsiz genç Bilal Bayır saat 13.00’ da amcasına Köprülü köyüne gideceğim deyip ayrıldı. Ancak o saatten sonra kendisinden haber alınamayan Bilal Bayır için endişelenen ailesi polise başvurdu. Bilal Bayır’ın facebook sayfasında da Bilal’ın kayıp olduğu duyurusu yapıldı. Aramalar saat 21.30 sıralarında Bilal Bayır’ın cansız bedenine ulaşılmasıyla son buldu. 

 

Hayat dolu bir gençti

Korkuteli sakinleri ve aile yakınları, hayat dolu bir genç olduğunu söyledikleri Bilal’in canına kıymasına inanmak istemediklerini söyledi. Acı haberi alan Bilal’in annesi Yüksel Bayır ve  hayvancılık ile uğraşan babası Ramazan  Bayır adeta yıkıldı. Gencin 2 tane kardeşi bulunuyordu. Bilal Bayır’ın kesin ölüm nedeni, bügün Gazimağusa Devlet Hastahanesinde yapılacak otopsiden sonra belli olacak.

Diyalog

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.