1. HABERLER

  2. SAĞLIK

  3. “SEVGİ MEKTUPLARI” KAMPANYASI
“SEVGİ MEKTUPLARI” KAMPANYASI

“SEVGİ MEKTUPLARI” KAMPANYASI

“SEVGİ MEKTUPLARI” KAMPANYASI

A+A-

Kanser Araştırma Vakfı (KAV), Posta Dairesi’nin bugünden itibaren satışa sunduğu ve gelirinin bir kısmı vakfa bırakılacak kanserle mücadele konulu pulların satışını arttırmak için “Sevgi Mektupları” kampanyası başlattı.

 

Vakıf, tüm duyarlı vatandaşları “sevgi” temalı mektup yazmaya ve sevdiklerine göndermeye davet etti.

KAV’dan yapılan açıklamada, Posta Dairesi’nin Kanser Haftası nedeniyle nisan ayı pullarını satışa çıkardığı ve gelirin bir kısmının vakfa bağışlanacağı belirtilerek elde edilecek gelirin KAV’ın toprak ve su analizi için oluşturduğu fonda kullanılacağı belirtildi.

Kampanya çerçevesinde unutulmaya yüz tutan bir alışkanlığı gündeme getirmek istediklerini vurgulayan KAV gönüllüleri, tüm Kıbrıslıları, kamu ve özel kesim çalışanlarını unutulmaya yüz tutan mektup yazma alışkanlığını hatırlamaya ve başta çocukları olmak üzere yakın çevrelerini mektup yazmaya teşvik etmelerini istedi.

“Sevgi Mektupları” kampanyası çerçevesinde ilk sevgi mektubunun KAV gönüllüsü Pembe Sorel’den geldiği ifade edilen açıklamada, “Sevgi Mektupları” kampanyası ve pul satışları ile ilgili detaylı bilgi için İmge Tonyalı’ya 05488680511 ile 05488634929 numaralı telefonlardan ulaşılabileceği kaydedildi.

TAK

Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.