1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Sevgililer Günü’nde gizlice evlendi
Sevgililer Günü’nde gizlice evlendi

Sevgililer Günü’nde gizlice evlendi

Sevgililer Günü’nde gizlice evlendi

A+A-

"Sherlock" dizisiyle dünyaca üne kavuşan İngiliz oyuncu Benedict Cumberbatch hamile nişanlısı Sophie Hunter ile Sevgililer Günü’nde gizlice evlendi.

“The Imitation Game” isimli filmdeki rolüyle En İyi Erkek Oyuncu dalında Oscar’a aday gösterilen 38 yaşındaki oyuncu İngiltere’nin Wight Adası’nda 12’nci yüzyıldan kalma bir kilisede düzenlenen bir törenle dünya evine girdi.

27888163.jpg

Sadece 40 davetlinin katıldığı törende Sherlock dizisinde Dr. Watson karakterini canlandıran ünlü oyuncu Martin Freeman Cumberbatch’ın sağdıçlığını yaptı. Dizide Sherlock Holmes’ün ezeli düşmanı Moriarty karakterini canlandıran Andrew Scott’un da davetliler arasında olması ise İngiliz basınında “Sherlock Holmes Moriarty’nin düğününe gelmesini engelleyemedi” yorumlarına neden oldu.

Cumberbatch, 2009 yılında Burlesque Fairytales isimli filmin setinde tanıştığı 36 yaşındaki oyun yazarı Hunter ile nişanlandığını Kasım ayında Times gazetesine verdiği bir ilanla duyurmuştu. Çift ocak ayında da ilk bebeklerini beklediklerini açıklamıştı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.