1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. SEVGİLİLER GÜNÜ'NDE KOCA DAYAĞI...
SEVGİLİLER GÜNÜ'NDE KOCA DAYAĞI...

SEVGİLİLER GÜNÜ'NDE KOCA DAYAĞI...

Sevgililer günü'nde koca dayağı...

A+A-

Ahmet ILKTAÇ

İskele'ye bağlı Çayırova köyünde, boşanma aşamasnda olan eşini döven Zekeriya Bozer ve darp edildiği sırada, tasarrufundaki bıçağı eşi Zekeriya Bozer'in bacağına saplayan Sevim Bozer tutuklandı. Ayrı ayrı teminat maksatlı mahkeme huzuruna çıkarılan karı-kocanın KKTC dışına çıkışlarına yasak getirilirken, haftada bir gün en yakın polis karakoluna giderek ispatı vücut etmeleri emredildi.

İskele Kaza Mahkemesi Yargıcı Cenkay İnan huzurunda görüşülen teminat duruşmasında, iddia makamı Başsavcılık adına davayı yürüten Savcı Yardımcısı Serhan Bundak, İskele Polis Müdürlüğü'ne bağlı Ziyamet Polis Karakolu'nda görev yapan polis memuru Murat Ergün'ü tanık olarak dinletti. Tanık polis, zanlı Zekeriya Bozer'in aleyhine 14 Şubat 2016 tarihinde, saat 14.10 raddelerinde, Çayırova'da meydana gelen ciddi darp suçu ile ilgili başlattıkları soruşturmanın tamamlandığını söyledi.

Polis memuru, Zekeriya Bozer'in Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olup KKTC'de çalışma izni ile bulunduğunu bildirdi. Tanık polis, zanlı Sevim Bozer'in 14 Şubat 2016 tarihinde, saat 14.10'da Çayırova köyünde meydana gelen "yaralama" ve "ciddi darp" suçlan ile ilgili tutuklandığını bildirdi. Polis memuru Murat Ergün, zanlı Sevim Bozer'in boşanma aşamasında olduğu eşi Zekeriya Bozer'i yaraladığını anlattı. Murat Ergün, Sevim Bozer'in Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olduğunu söyledi. Zanlılar aleyhine yürütülen polis soruşturmasının sona erdiğini ifade eden tahkikat memuru, mahkemeden, zanlıların, davalarında hazır bulunmalarını sağlamak maksadıyla uygun birer teminatla serbest bırakılmalarını talep etti. Zanlı Sevim Bozer, mahkemenin söz vermesi üzerine, iki çocuğumla evin içinde hepimiz huzursuzuz. Her zaman korku içindeyiz. Bir tane erkek kardeşim vardır. Parkta yattığımız zaman haberi olursa gelir alır bizi. İki çocukla ortada kaldım. Çocuklarımı evde yalnız bırakamam. Ben evden gider gitmez, eşim, çocuklarım' dövmezse de kötü laflar sarf etmesi nedeniyle çocuklarım evden kaçıp yanıma geliyorlar" dedi.

Yargıç Cenkay İnan, zanlıların pasaport ve seyahat belgelerin el koyarak KKTC dışına çıkışlarına yasak getirirken, haftada bir gün en yakın polis karakoluna giderek ispat' vücut etmelerini emretti.

Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.