1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Sevgilisi komadayken parasını çaldı
Sevgilisi komadayken parasını çaldı

Sevgilisi komadayken parasını çaldı

Sevgilisi komadayken parasını çaldı

A+A-

Whitney Houston'ın aylardır komada olan 22 yaşındaki kızı Bobbi Kristina, yattığı hastanede ölümcül hastaların tutulduğu bölüme kaldırıldı. Erkek arkadaşı Nick Gordon ise, sevgilisini darp etmekten suçlanıyor.

31 Ocak'ta banyoda kendinden geçmiş halde bulunan Bobbi Kristina Brown, aylardır tedaviye karşılık vermedi. Hastaneye kaldırıldığından beri yaşam destek ünitesine bağlı yaşayan Brown için son ümitler de tükendi. Hastane bu sabah genç kızı, ölümcül hastaların tutulduğu bölüme aldı.

Bobbi Kristina'nın nişanlısı Nick Gordon'a ise, 10 milyon dolarlık dava açıldı. Gordon, kız arkadaşını defalarca hırpalamaktan ve mirasını kontrolü altına almaya çalışmaktan suçlanıyor. İddialara göre, Bobbi hastaneye getirildiğinde ağzı şişmiş ve birkaç dişi dökülmüştü. İddianamede, "Sevgilisi hastanedeyken Gordon, Brown'ın banka hesabından 11 bin dolar çekti" ifadelerine yer verildi.

30111072.jpg

Nick Gordon'ın avukatları ise tüm iddiaları reddetti.

Gordon, 2002 yılında Whitney Houston tarafından gayri resmi bir şekilde evlat edinilmiş ve onu evinde büyümüştü. Şarkıcının ölümünden kısa bir süre sonra ise kızı Bobbi Kristina ile flört etmeye başladı.

MAKİNALARA BAĞLI YAŞIYOR

31 Ocak 2015 günü Bobbi'nin erkek arkadaşı Gordon, genç kızı küvette kendinden geçmiş bir halde yatarken bulmuş ve hastaneye kaldırmıştı.

Hastaneye gittiğinde hala nefes alan Bobbi'nin kanında uyuşturucu ve alkole rastlanmamış, ancak beyninin önemli ölçüde hasar gördüğü belirlenmişti.

Gordon ise, ailesi yasakladığı için sevgilisi Brown'ı hastanede ziyaret edemiyor.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.