1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. SEVGİLİSİ TERK EDİNCE...AKIL ALMAZ OLAY!
SEVGİLİSİ TERK EDİNCE...AKIL ALMAZ OLAY!

SEVGİLİSİ TERK EDİNCE...AKIL ALMAZ OLAY!

SEVGİLİSİ TERK EDİNCE...AKIL ALMAZ OLAY!

A+A-

ABD'nin Kalifornia eyaleti Los Angeles kentinde terkedilen kadın sevgilisinin evine bacadan girmek isterken bacaya sıkıştı.


AŞK BACAYA SIKIŞTI

Genoveva Nunez-Figueroa (30) adlı kadın internetten tanıştığı erkek arkadaşının kendisini terketmesi sonucu çılgına döndü. Sevgilisinin evine bacadan girmeye kalktı. Ancak Nunez-Figueroa'nın çılgın planı bacaya sıkışması sonucu suya düştü.

İMDADINA KOMŞULAR YETİŞTİ

Sabah saat 5.45 sularında bacadan gelen imdat ve ağlama sesleri üzerine yan binada yaşayan komşular polis ve itfaiye ekiplerini aradı. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri yaklaşık 2 saat boyunca bacada sıkışarak mahsur kalan kadını kurtarmak için kolları sıvadı. Ekipler bacayı söktü. Bacanın içinden sabun köpüğü sıktı. Ekiplerin 1,5 saat süren zorlu operasyonu sonucu Genoveva Nunez-Figueroa kurtarıldı. Ventura Şerifi Renee Ferguson " Zanlı 2 saat bacada sıkışıp kalmış" dedi.

 

o-woman-stuck-in-chimney-2-570.jpg

DAHA ÖNCEDE BACADAN GİRMEYE ÇALIŞMIŞ

Genoveva Nunez-Figueroa'nın eski sevgilisi olan ve soyadı açıklanmayan Lawrence adlı ev sahibi, CBS televizyonuna yaptığı açıklamada, "Onun Noel Baba olmadığı gayet açık. evinize geldiğinizde bacanızda birisinin sıkıştığını öğrenmek normal bir şey değil. Genoveva Nunez-Figueroa ile internetten tanışmıştık. Birkaç kez çıktıktan sonra ondan ayrıldım. Nunez-Figueroa daha önceden çatıdan evime girmeye kalkmıştı. İnternetten kiminle tanıştığınıza dikkat etmelisiniz" dedi.

Çılgın Aşık Genoveva Nunez-Figueroa, 2500 dolar kefaretle polis tarafından gözaltına alındı.

Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.