1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. SEVGİLİSİNDEN AYRILINCA BÖYLE İNTİKAM ALDI!
SEVGİLİSİNDEN AYRILINCA BÖYLE İNTİKAM ALDI!

SEVGİLİSİNDEN AYRILINCA BÖYLE İNTİKAM ALDI!

SEVGİLİSİNDEN AYRILINCA BÖYLE İNTİKAM ALDI!

A+A-

Ölmeden selası okunan Hayriye A.'dan aralarında husumet bulunan bir şahsın intikam aldığı anlaşıldı.

Eyyüp M. aralarında husumet bulunduğunu söylediği Hayriye A.’dan ilginç bir intikam aldı. Kadının oturduğu mahallenin imamını arayan Eyyüp M. “Hayriye A. vefat etmiştir” diyerek adına sala okuttu. Gerçek ortaya çıkınca hakkında huzur bozmaktan dava açıldı.

İstanbul Ümraniye’de taksi şoförlüğü yapan 2 çocuk babası Eyyüp M. (49), aralarında husumet bulunduğunu iddia ettiği Hayriye A.’nın (43) Çekmeköy’de oturduğu mahalledeki caminin imamını telefonla arayarak isminin Hasan olduğunu söyledi ve şöyle devam etti: “Ordulu İlyas A.’nın eşi merhume Hariye A. vefat etmiştir. Merhumenin cenazesi öğlen namazına müteakiben kaldırılacaktır.”

İMAMI İKNA ETTİ

Mahalle sakinlerinin duyması için imamdan sala vermesini isteyen taksici, kendisinin cenaze işleri ile ilgilendiği için yoğun olduğunu ve gelemeyeceğini söyledi. Bunun üzerine imam S.K., cami hoparlöründen salayı okudu ve Hayriye A.’nın vefat ettiğini cenazesinin öğle namazından sonra kaldırılacağını duyurdu.

SALAYI DUYDU

Kendisinin salasının verildiğini öğrenince şok yaşayan kadın, polise giderek şikâyetçi oldu. Evlere temizliğe giderek geçimini sağlayan Hayriye A., salayı ölüm tehiditi olarak gördüğünü söyleyerek şüphelerini şöyle dile getirdi: “Eyyüp M. isimli şahıstan şüphelenmekteyim. Çünkü bu şahıs daha önce beni tehdit etti. Ben de 2011 yılında şikâyetçi oldum ve hakkında dava açıldı. Tehditlere devam edince 26 Temmuz 2012’de tehdit suçundan yeniden şikâyetçi oldum.”

‘HUZUR BOZMA’DAN DAVA

Suçlamaları kabul eden şüpheli Eyyüp M. hakkında, ‘kişilerin huzur ve sükununu bozma’ suçundan 3 aydan 1 yıla kadar hapis cezası istemiyle Asliye Ceza Mahkemesi’ne dava açıldı.

‘Benim için öldüğünden...’

Taksici Eyyüp M. suçlamaları şu sözlerle kabul etti: “Şikâyetçi Hayriye A. ile 2008 yılı ve devamında 2 yıl arkadaşlığımız oldu. Aramızda geçen tartışma nedeniyle evinin olduğu yerde bulunan cami imamının telefonunu temin ederek Hayriye A. öldüğü için salasının verilmesini söyledim. Bunu, kendisi benim için öldüğü için bir anlık öfkemle yaptım.”

Hürriyet

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.