1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. Sevgilisine Tecavüz Eden Adamı...
Sevgilisine Tecavüz Eden Adamı...

Sevgilisine Tecavüz Eden Adamı...

Bir garip olay!

A+A-

Kız arkadaşına tecavüz eden gencin kafasını uçurdu!

ABD'de bir adam, kız arkadaşına tecavüz ettiği öne sürülen gencin kafasını palayla kesti. Zanlı, başsız gövdeyi sürükleyerek ağaçların arasına saklarken, kesik başı da ormanlık bölgeye savurdu

BD'nin Minnesota eyaletine bağlı Ball Club kasabasında, Joseph Christen Thoresen adlı adam (35), kız arkadaşına tecavüz ettiği öne sürülen 20 yaşındaki David Haiman'ı önce beyzbol sopasıyla dövdü, sonra bıçakladı, en sonunda da palayla kafasını gövdesinden ayırarak öldürdü.

ÖNCE DAYAK ATTILAR, SONRA BİRLİKTE UYUŞTURUCU İÇTİLER!

Fox News'in haberine göre, içinde bazı tuhaflıklar da barındıran olay şöyle gelişti: İsmi açıklanmayan kadın, sevgilisi Thoresen'le birlikte yaşadığı eve David Haiman'ın ziyarete geleceğini öğrenince öfkeden çıldırdı ve erkek arkadaşına "Haiman bana tecavüz etmişti" dedi. Haiman eve geldiğinde ikisi birlikte adamı bağlayıp tekme tokat dövdüler; hatta kadının attığı yumruklarla Haiman'ın burnu kırıldı.

'BENİM KADINIMA TECAVÜZ ETMEYECEKTİN' DEYİP...
Gariplikler bundan sonra başladı... Hep birlikte uyuşturucu içmeye gittiler. Thoresen ve kız arkadaşı, az önce öldüresiye dövdükleri Haiman ile birlikte arabaya binip, uyuşturucu içmek üzere ormanlık Deer River bölgesine doğru yola koyuldular. Seyir esnasında araçta bir sorun çıktı. Thoresen, Haiman'a "İnip bir bak" dedi. Haiman indikten sonra vahşi cinayet başladı. Thoresen önce genç adama beyzbol sopasıyla defalarca vurdu, sonra bıçakladı, ardından da Haiman'ın belinden çekip aldığı palayla kafasını gövdesinden ayırdı. Christen Thoresen daha sonra Haiman'ın gövdesini sürükleyerek ağaçların arasına bıraktı, kafasını da ormanın içine doğru savurdu. Cinayet, Haiman'ın 5 gün boyunca işe gitmemesi üzerine ortaya çıktı. Yapılan araştırmalarda Thoresen'e ulaşıldı. Thoresen'in kız arkadaşının, ceset ve kesik başın bulunmasında polise yardımcı olduğu belirtildi. Thoresen tutuklu yargılanırken, sevgilisi de cinayete yardımcı olmakla suçlanıyor.

kiz-arkadasina-tecavuz-eden-gencin-kafasini-ucurdu-2257431.jpeg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.