1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. Sevgilisine 'tecavüze uğradım' dedi ama...
Sevgilisine 'tecavüze uğradım' dedi ama...

Sevgilisine 'tecavüze uğradım' dedi ama...

Olayın aslını öğrenince şok olacaksınız.

A+A-

Genç kadın, gece kulübünde tanıştığı 2 askeri evine götürüp seks yaptığını erkek arkadaşı öğrenince tecavüze uğradım dedi.

İngiltere'de yaşanan olayda, Nicole Richess bir gece kulübünde iki askerle tanıştı. İki askeri alıp evine götüren 18 yaşındaki genç kadın, askerlerle seks yaptı. Erkek arkadaşının bu olayı öğrenmesiyle korkan Richess, sadakatsiz olduğunu kabul etmek istemediği için tecavüze uğradığı yalanını uydurdu.
Mahkemeye yansıyan olayda, şu an 20 yaşındaki Nicole Richess mahkemeyi yanlış yönlendirdiğini itiraf etti.

Tecavüz ve Ciddi Cinsel Suçlar savcısı Sophie Stevens, dava ile ilgili yaptığı açıklamada tecavüzün çok ciddi bir suç olduğunu belirtti. Gece kulübünde 4 askerle tanışan Richess'ın, 2 askerle eve gidip birlikte olduktan sonra erkek arkadaşının kulağına giden dedikodular sonucu 3 gün boyunca sorulara maruz kaldığını açıklayan Stevens, Richess'ın bunun üzerine polise gidip tecavüze uğradığını söylediğini açıkladı.

Kadının polise verdiği ifadedeki tutarsızlıkların hemen ortaya çıkmasına rağmen, tecavüz iddiasına maruz kalan askerler soruşturmaya tabi tutuldu ve bu soruşturma sicillerine işlendi. Savcı Sophie Stevens, Nicole Richess'ın suçlu bulunmasının askerlerin hayatlarını normale döndüreceğini umduğunu söyledi.

Nicole Richess'ın cezası gelecek ay açıklanacak.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.