1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Sevgilisinin Eşine Böbreğini Verdi!
Sevgilisinin Eşine Böbreğini Verdi!

Sevgilisinin Eşine Böbreğini Verdi!

Film seneryosu gibi olay!

A+A-

Eşi onu başka bir kadınla aldattı. Giderken de "yeni eş" aldatılan kumasına böbreğini verdi. Ancak böbrek bir türlü bedenine uyum sağlamadı...

Filmlerde izlesek “senarist biraz abartmış” diyeceğimiz olay Nevşehir’de meydana geldi. İşte Türk filmlerine taş çıkartacak olayın hikayesi…

Meliha Avcı isimli kadın yıllar önce kayınvalidesinin evine, eşinin ‘bakıcı’ diye getirdiği kadın ile “ihanete” uğradı. Eşinin bakıcı ile kendisini aldatıldığını öğrenen Avcı’nın sağlık durumu kötüleşince böbrek nakli olması gerektiği söylendi. Avcı’ya nakil teklifi ise kocasının sevgilisinden geldi. 2011 yılında nakil olan Avcı’nın vücudu daha sonra böbreği bir türlü kabullenmedi. Kocası Mehmet Avcı ise sevgilisi Ayşe İmdat ile birlikte Avanos’a yerleşti ve iki çocukları dünyaya geldi.  Avcı ise şimdi ikinci kez nakil olmayı bekliyor.

Nevşehir’de 1 çocuk sahibi Meliha Avcı ile Mehmet Avcı çiftinin mutlu giden evlilikleri, 5 yıl önce Mehmet Avcı’nın Ayşe İmdat isimli 34 yaşındaki kadınla tanışmasıyla seyir değiştirdi. Mehmet Avcı sevgilisini annesinin evine yerleştirdi ve eşine de sevgilisini “annesinin bakıcısı” olarak tanıttı.

Avcı evine girip çıkan, yatılı kalan İmdat’ın aslında sevgilisi olduğunu bir süre sonra öğrendi. Ancak böbrek hastası olan ve diyaliz tedavisi gören Meliha Avcı, bir süre sonra Ayşe İmdat’ı kabullendi.

ARANAN BÖBREK İÇİN SEVGİLİSİ UMUT OLDU

Kaderin bir cilvesi olarak, sağlığı giderek kötüleşen Meliha Avcı için aranan böbrek de eşinin sevgilisi Ayşe İmdat’tan geldi. Yaklaşık 12 yıl diyalize bağlı yaşayan Meliha Avcı, 2011’de Ayşe Imdat’tan nakledilen böbrekle hayata tutundu.

“EŞİMİZİ PAYLAŞIYORDUK ŞİMDİ İSE BÖBREĞİ…”

Operasyon sonrasında Meliha Avcı “Eşimizi paylaşıyorduk, şimdi böbreğimizi de paylaştık” derken, Ayşe İmdat da “Nevşehir’e döndüğümüzde de Meliha’ya bakacağım” sözünü verdi.

VÜCUT BÖBREĞİ BİR TÜRLÜ KABUL ETMEDİ

8 ay sonra böbreğin Meliha Avcı’nın vücuduna uyum sağlamadığı ve iflas ettiği öğrenildi. ‘Kuma’nın böbreği ameliyatla geri alındı. Talihsiz kadın ise yeniden diyalizli günlerine döndü. Mehmet Avcı ve yeni eşi Ayşe İmdat ise  Meliha Avcı’yı kaderine terk ederek birlikte Avanos’a yerleşti.

ŞİMDİ İKİNCİ KEZ BÖBREK BEKLİYOR

Çiftin 2 çocuğu oldu. Nevşehir’de 18 yaşındaki oğluyla yaşayan ve yakınlarının yardımıyla ayakta kalmaya çalışan Meliha Avcı ise ikinci kez böbrek nakli için önceki gün Antalya Akdeniz Üniversitesi Hastanesi Organ Nakli Ünitesi’ne başvurdu. Şimdi bir kez daha talihin yüzüne gülmesini bekleyen Meliha Avcı, “İlk ameliyattan sonra ikisi de verdiği sözleri tutmadı. Küçük bir ev tuttuk oğlumla. 3 yıldır haftanın 3 günü yine diyalize giriyorum” diye konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.