1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. Sevincini Facebook'ta paylaştı, ikramiyesini çaldırdı!
Sevincini Facebook'ta paylaştı, ikramiyesini çaldırdı!

Sevincini Facebook'ta paylaştı, ikramiyesini çaldırdı!

Sevincini Facebook'ta paylaştı, ikramiyesini çaldırdı!

A+A-

Avustralya'da yaşayan genç bir kadın oynadığı at yarışından 800 dolar kazandı, sevincini de elindeki kuponla birlikte çektiği bir fotoğrafı Facebook'a yükleyerek arkadaşlarıyla paylaştı. Ancak arkadaş listesindeki biri sandığı kadar iyi niyetli çıkmayınca, genç kadının ikramiyesi 'çalındı'

Perth, Avustralya’da yaşayan Chantelle isimli kadın at yarışından 800 dolar kazandı ancak sevinci fazla uzun sürmedi. Kazanan biletin barkodunun oldukça açık göründüğü bir fotoğrafı Facebook’a koyunca, arkadaş listesindeki birisi barkodu kullanarak genç kadının kazandığı ikramiyeyi bir şubeye giderek çekti.

1-582.jpg

Mashable'da yer alan habere göre internette bu yüzden alay konusu olan genç kadın, katıldığı bir radyo programında paranın nereden çekildiğini tespit ettiklerini, polisin de işin içinde olduğunu ve kısa sürede ikramiyeyi geri alabileceğini umduğunu söyledi.

Genç kadın daha sonra Facebook’a yazdığı mesajda da arkadaş listesinde olup barkodu kullanarak ikramiyeyi çeken kişiye de küfür edip, ‘günümü berbat ettin’ dedi.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.