1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. 'SEVİŞME SAHNELERİNİ TEKRAR TEKRAR ÇEKMEK ZORUNDA KALDIK!'
'SEVİŞME SAHNELERİNİ TEKRAR TEKRAR ÇEKMEK ZORUNDA KALDIK!'

'SEVİŞME SAHNELERİNİ TEKRAR TEKRAR ÇEKMEK ZORUNDA KALDIK!'

Çakallarla Dans filminin oyuncusu İlker Ayrık'tan çok özel sahnelerle ilgili açıklama...

A+A-

‘Çakallarla Dans 3 Sıfır Sıkıntı’ filminin oyuncuları İlker Ayrık ve Didem Balçın...

‘Çakallarla Dans 3 Sıfır Sıkıntı’ filminin oyuncuları İlker Ayrık ve Didem Balçın: “Servet ve Fatma’nın yatak sahneleri herkesi güldürecek. Biz bile gülmekten defalarca tekrarladık”

‘Çakallarla Dans’ serisinin üçüncü filmi olan ‘Çakallarla Dans 3 Sıfır Sıkıntı’ seyircisiyle buluştu. Kahkaha dolu, macera ve aksiyon sahneleriyle adından söz ettiren filmin oyuncularından İlker Ayrık ve Didem Balçın, CADDE’nin sorularını yanıtladı.
 
GÜLDÜREBiLMEK iYi HiSSETTiYOR 
 
 Serinin 3’üncü filmi oldu. Bu kadar sevilmenizin nedeni nedir sizce??
Bu dört karakter herkesin tanıyabileceği sıcak ve sıradan insanlar. Onları sevmeyeceksin de kimi seveceksin?
 
 Rol çıkartırken gözlem yaptınız mı?
Benim çalışma mesailerim ve çalıştığım yerler buna müsait değil. Bu gözlemler son iki yılda yaptığım gözlemler değil. Oyuncular sadece proje bazlı gözlem yapmazlar. Onlar gözlem yeteneği yüksek insanlar. Proje ona uygun olduğunda 10 sene önce yapmış olduğu gözlemi çıkartır arşivinden ve onu kullanır. Ben de böyle bir mahallede arkadaşlık ortamında büyüdüm. Bu yırtma çabası hiçbirimize uzak değil.
 
 Gişede beklentiniz nedir?
Seyircinin takdir ettiğini bilmek yeterli. İnşallah başarı artarak devam eder. Çakallar 2’yi geçmesini isteriz tabii ki.
 
 Sizin için ağlatmak mı yoksa güldürmek mi zor?
Zor diye bir şey yok. Denk gelecek olan proje var, denk gelmeyen proje var. Milleti güldürmek zor birşey ama bana kendimi iyi hissettiriyor. İlla dram olsun diye bir şey aramıyorum. İyi bir senaryo gelirse onu da oynarım.
 
 Sokakta nasıl tepkiler alıyorsunuz?
Genelde ‘Hastasıyız dede’ diye arkamdan bağırırlardı. Şimdi birde ‘Fatmaaa’ diye arkamdan ağlıyorlar. Bunların hepsi sevildiğimi gösteriyor.
 
 Bu filmde de Didem Balçın’la sevişme sahneleriniz var...
Var ama onlar biraz güreşe benziyor! Hiç  zorlanmadık. Zorlanacak an vardır ama benim karşımdaki kişi Didem olduğu için zorlanmak yerine güldük.
 
 Sizin için ‘Ailemizin çocuğu’ yorumları yapılıyor.
 
Sağolsunlar öyle kabul edip, öyle takdir ettiler.
Bu da iyi bir şey.  Evin çocuğu derken yaramaz olarak kabul ediyorlar beni. İşimi seviyorum, işim bana enerji veriyor. İnsanın işini sevmesi bir lütuf ve ben de tadını çıkartıyorum.
 
DiDEM BALÇIN: OYUNCULUKLA TATMiN OLUYORUM 
 Ekranda kendinizi nasıl buluyorsunuz?
Çok beğenmiyorum. Bir de, “Kendimi çok beğendiğim gün bittiğim gündür” gibi bir düşüncem var. Beğenmemem gerekiyormuş gibi hissediyorum.
 
 Oynamaktan pişmanlık duyduğunuz projeler oldu mu hiç?
Bu mesleği huzur duyduğum, mutlu olduğum için yapıyorum. Önceliğim para kazanmak değil. Sadece tatmin olmak için, başardığımı hissetmek için yapıyorum.  Eğer oynadığım bir filmde  benim ya da filmin başarısızlığını görürsem o zaman bu bende ‘keşke’ yaratıyor.
 
 Gişeyle ilgili tahmininiz var mı?
Gişeyle ilgili olarak, geçen filmde ‘1 milyon yapar’ demiştim; yaptı. Bu filmin biraz daha fazla olacağını tahmin ediyorum. 
 
 Bu filmde nasıl bir Fatma     göreceğiz?
Biraz daha değişik...Fatma, Servet aşkı yine aynı aşk. Fatma yine aynı delilikte ve çılgınlıkta. Tek farkı Fatma’nın zengin olması.
 
 Cilveli bir kadını oynamak sizi zorluyor mu?
Öyle biri olmadığım için zorluyor ama bu tarz roller  üstüme yapıştı. 
 
 Filmde yer alan yatak sahnelerinde zorlandınız mı?
Benim için sevişme sahnesi de dayak sahnesi de aynı oranda zor, aynı oranda kolay. Hatta çekimlerde o kadar güldük ki tekrar tekrar çekmek zorunda kaldık.
 
 Devam filmi çekmenin zorlukları var mı?
Tabii ki, bir iş yaptığınız zaman onun altına inmemeniz gerekir. Diğer ikisi beğenilmiş bir filmde oynuyorsunuz. Zorlandığımız anlar oldu tabii ki, yazın sıcağında çektik. ‘Çakallarla Dans’ seti, çok sevdiğiniz arkadaşlarınızla buluşmaya gitmek gibiydi ve hep heyecanlanarak gittim. 
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.