1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. SEVIYE BELIRLEME SINAVI YAPILIYOR
SEVIYE BELIRLEME SINAVI YAPILIYOR

SEVIYE BELIRLEME SINAVI YAPILIYOR

Girne Belediyesi’nin sosyal sorumluluk projeleri kapsamında 18 yaş üstü genç ve yetişkinlere yönelik düzenleyeceği İngilizce kursu...

A+A-

 

Girne Belediyesi’nin sosyal sorumluluk projeleri kapsamında 18 yaş üstü genç ve yetişkinlere yönelik düzenleyeceği İngilizce kursu için seviye belirleme sınavı yapılıyor.

Girne Belediyesi’nden yapılan açıklamada, kayıt yaptıran kişilerden ilk grubun yarın ve ikinci grubun 17 Ağustos Pazartesi günü saat 18.00’de 23 Nisan İlkokulu’nda seviye belirleme sınavına gireceği belirtildi.

Yapılan açıklamada, İngilizce kurslarına ilginin yoğun olduğu, yaklaşık 300 kişinin kayıt yaptırdığı kayıtların ise 12 Ağustos Çarşamba günü sona erdiği kaydedildi.

“İNGİLİZCE BİLMEK ÖNEMLİ”

Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü, turizm kenti Girne’de yabancı dil, özellikle de İngilizce bilmenin önemine dikkat çekerek, İngilizce kurslarını, kentte yaşayan genç ve yetişkinlerin, günlük yaşantı içerisinde ve sıkıntı çekmeden konuşma ve yazabilmeleri için düzenleme kararı aldıklarını söyledi.

Girne’nin öğrenci kenti ve turistik bir kent olduğuna, birçok farklı ülkeden insanın Girne’de yaşadığına vurgu yapan Güngördü, gerek çalışma hayatında gerekse günlük yaşantı içerisinde sıkça İngilizce konuşan yabancılarla karşı karşıya gelindiğini, farklı dillerde ve kültürlerdeki insanlarla iletişim kurmanın, dolayısıyla yabancı dil bilmenin önemine dikkat çekti.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.