1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. 'ŞEYTAN KILIĞINDA İŞKENCE EDİYOR!'
'ŞEYTAN KILIĞINDA İŞKENCE EDİYOR!'

'ŞEYTAN KILIĞINDA İŞKENCE EDİYOR!'

'Şeytan kılığında işkence ediyor!'

A+A-

Oklahoma'da Büyükannesi tarafından işkenceye maruz kaldığını söyleyen çocuk gözetim altına alındı

Oklahoma'da yaşayan 7 yaşındaki küçük kızın büyükannesini görüntülerini kaydettiği videoya tepki yağıyor. Geneva Robinson isimli kadın, çocuğun ifadesine göre geceleri siyah kıyafetli ve yeşil parmaklı bir yaratık kılığında gelip küçük kızı korkutuyordu. Cadı kılığındaki bu canavar adının ‘Nelda’ olduğunu ve küçük kızların etini yediğini söylüyordu. ‘Nelda’ adındaki cadı ve ‘Coogro’ ismindeki partneri küçük kızı uyurken garaja götürüyor, işkence ediyordu. Hatta bir seferinde kızın saçlarını kesmişlerdi.

"ŞEYTAN KILIĞINDA İŞKENCE EDİYOR"

Doktor küçük kızın vücudunda kesikler, yanıklar ve morluklara rastladı. The Oklahoman’da yazanlara göre polis tarafından sorguya alınan küçük kız nenesinin cadı, nenesinin erkek arkadaşının ise şeytan kılığına bürünüp geceleri kendisine işkence ettiğini ifade etmiş.

Polis, evi incelediği sırada küçük kızın ifadesine uyan eşyalar buldu.
İncelemede yer alan Gary Knight ismindeki polis KFOR News’e “Kırbaç, zincir ve cadı şapkası bulduk. Bir çocuk için büyük bir travma yaratacak cinsten bir canilik bu” dedi.

‘Nelda’ kılığına giren nenenin küçük kıza işkence ederkenki görüntüsü bir başka kardeş tarafından gizlice kaydedilmiş.

1-435.jpeg

ÇOCUK İSTİSMARINDAN CEZA YEMİŞ

Geneva Robinson çocuk istismarından dolayı üçer kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası almış. Nenenin erkek arkadaşı Joshua Granger ise 30 yıl hapis cezası almış


Çocuklar şimdilerde yetkililer tarafından gözlem altına alındı. Kendilerine uygun bir aile bulunması halinde evlat edinilecekler.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.