1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ''ŞEYTANA UYDUM'' DEDİ
''ŞEYTANA UYDUM'' DEDİ

''ŞEYTANA UYDUM'' DEDİ

7 tepsi baklavayı yedi... Yanlışlıkla kırdı sonrasında...

A+A-

Şeytana uymuş
*** Gönyeli’de bir tatlıcıya giren hırsızlık zanlısı, 7 tepsi baklavayı yediğini, yanlışlıkla kırdığı yardım kutusundaki paraları ise şeytana uyup çaldığını söyledi.

Gönyeli Yenikent’te faaliyet gösteren “Mado” isimli işyerinde meydana gelen hırsızlık olayıyla ilgili olarak tutuklanan zanlı K.G. dün Lefkoşa Kaza Mahkemesi Nöbetçi Yargıcı Gökhan Asafoğluları huzuruna çıkarıldı.

Mahkemede meseleyle ilgili şahadet veren Lefkoşa Adli Şube’de görevli Polis Memuru Ali Gencer olayla ilgili bulguları aktardı. Gencer, zanlı K.G’nin 8 – 25 Ekim tarihleri arasından Gönyeli Yenikent’te faaliyet gösteren “Mado” isimli işyerinde meydana gelen hırsızlık olayından methaldar olduğunu söyledi.

Zanlının, 24-25 Ekim tarihleri, 00.00 - 08.30 saatleri arasında konu işyerinin penceresinden içeriye girilmesi ve içeride bulunan bir adet dizüstü bilgisayarın çaldığına dair şüphe üzerine tutuklandığını söyledi.

Yardım kutusundaki paralar da çalındı

Polis zanlının verdiği gönüllü ifadesinde, 2014 yılı Ekim ayı içerisinde, aynı iş yerinden farklı tarihte, Diyaliz Hastalarına Yardım için bulunan yardım kutusu içerisinden, miktarı henüz tespit edilemeyen para ile işyerinin ait buzdolabı içerisinden 1050 TL değerinde 7 tepsi burma baklava çalındığı yönünde beyanda bulunduğunu söyledi. Soruşturmanın henüz tamamlanmadığını belirten Ali Gencer, soruşturmanın salimen yürütülebilmesi için zanlının 2 gün süreyle poliste tutuklu kalması talebinde bulundu.

Şeytana uymuş…

Polis şahadeti sonrası söz alan zanlı pişman olduğunu, baklavaları yediğini ve yardım kutusunun ise yere düşüp kırıldıktan sonra içindeki parayı şeytana uyarak aldığını söyledi.

Yargıç Gökhan Asafoğluları, tahkikatın salimen yürütülebilmesi için zanlının 2 gün süreyle tutuklu kalmasına, ancak Barış, Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’nde kontrolden geçirilmesine emir verdi.

Haberal Kıbrıslı

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.