1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. SEZER 3 AY HAPİS YATACAK!
SEZER 3 AY HAPİS YATACAK!

SEZER 3 AY HAPİS YATACAK!

Mart ayından bu yana yargılanmayı bekliyor

A+A-

Lefkoşa Ağır Ceza Mahkemesi’nde Extacy hap ithal ve tasarruf suçlarından yargılanan Servet Sezer aleyhindeki dava karara bağlandı

Devrim DEMİR

Mart ayında ülkeye giriş yapmak isterken tasarrufunda 35 adet extacy hap ile suçüstü tutuklanan Servet Sezer aleyhindeki dava Lefkoşa Ağır Ceza Mahkemesi’nde dün karara bağlandı.

Sezer, dün başkanlığını Ömer Güran’ın yaptığı Yargıç Meltem Dündar ve Yargıç Gökhan Asafoğulların’dan oluşan heyet huzuruna çıkarıldı.

35 adet Extacy hapı ülkeye “İthal” ve “Tasarruf” etmekten suçlu bulunan Servet Sezer 3 ay hapse mahkûm edildi.

Mart ayından bu yana yargılanmayı bekliyor

Başkan Ömer Güran ve Yargıçlar Gökan Asafoğulları, Meltem Dündar’dan oluşan Lefkoşa Ağır Ceza Mahkemesi heyeti tarafından suçlu bulunup mahkûm edilen sanık aleyhindeki kararı Yargıç Gökhan Asafoğulları açıkladı.

Asafoğulları,  sanığın lehine ve aleyhine olan olguları değerlendirdiklerini sanığın işlemiş olduğu suçun ciddi ve yaygın suçlardan olduğunu belirterek bu tür suçların toplumumuzda huzur bozduğunu aktardı.

Asafoğulları, sanığın suçunu kabul edip adaletin erken tecellisine katkı koymasını lehine hafifletici sebep olarak değerlendirdiklerini ve suçlu bulup mahkûm ettikleri sanığı oy birliği ile 3 ay hapis cezasına çarptırdıklarını açıkladı.

Havadis

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.