1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. SEZONUN ŞAMPİYONLARI BELİRLENDİ
SEZONUN ŞAMPİYONLARI BELİRLENDİ

SEZONUN ŞAMPİYONLARI BELİRLENDİ

Sezonun şampiyonları belirlendi

A+A-

KKTC Plaj Voleybolu Şampiyonası, sezonun üçüncü ve son etap turnuvası olan Gazi Mağusa Belediyesi Turnuvası ile tamamlandı


Voleybol Federasyonu tarafından organize edilen KKTC Plaj Voleybolu Şampiyonası dün tamamlandı. Glapsides Plajı’nda sezonun 3’üncü ve son etabı olan Gazimağusa Belediyesi Plaj Voleybolu Turnuvası ile birlikte sezonun şampiyonları belirlendi. Kadınlarda Buğra – Merve ikilisi sezonun şampiyonu olurken, erkeklerde birincilik Kemal Devrim ve Aliosman – Kemal ikilileri arasında paylaşıldı.
Glapsides Plajı’nda düzenlenen sezonun son turnuvasında hem turnuva şampiyonları hemde genel klasman şampiyonları belli oldu. Cemer Su sponsorluğunda Cumartesi ve Pazar olmak üzere iki gün gerçekleşen turnuvada sıcağa rağmen birbirinden keyifli maçlar oynandı. Kadınlarda Buğra – Merve ikilisi Gazi Mağusa Belediyesi Turnuvası’nı kazanma başarısının yanı sıra Genel Klasmanda da birini olarak sezonu şampiyon olarak tamamladı. Erkeklerde Kemal – Devrim ikilisi turnuvayı kazanırken, Genel Klasmanda Aliosman – Kemal ikilisi ile birinciliği paylaştılar.
Turnuva sonrasında düzenlenen ödül töreninde dereceye giren sporculara kupalarını Gazi Mağusa Belediyesi Başkanı İsmail Arter, Belediye Meclis Üyeleri takdim etti. Gazimağusa Belediyesi Plaj Voleybolu turnuvasında dereceye girenler ise şu şekilde:

 

Kadınlar
1. Merve-Buğra
2. Sıla-Gözde
3. Çisem-Yağmur

Erkekler
1. Kemal-Devrim
2. Ferdi-Umut
3. Aliosman-Kemal

YENİDÜZEN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.