1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. SFC'DE DÜĞÜM ÇÖZÜLDÜ!
SFC'DE DÜĞÜM ÇÖZÜLDÜ!

SFC'DE DÜĞÜM ÇÖZÜLDÜ!

Gazimağusa'da Southern Fried Chicken isimli restaurantta;

A+A-

Gazimağusa’da Southern Friend Chicken (SFC) isimli restoranda paketçi olarak çalışan Ramazan Görgülü, teslim ettiği yemekler karşılığında müşterilerden aldığı 746 TL çalarak kayıplara karıştı.

Zanlı Görgülü, 29 Mayıs tarihinde işlediği bu suçtan dolayı, tam 18 gün saklandı. Zanlı önceki gün polis tarafından tespit edilerek tutuklandı.

Tutukluluk talebi ile mahkeme huzuruna çıkarılan zanlı pişmanlığını dile getirdi. Polis ise zanlının çaldığı parayı ne yaptığının araştırmasını yapmak için zanlı aleyhine iki günlük tutukluluk emri aldı.

Gazimağusa Kaza Mahkemesi Ceza Davaları Yargıcı Ayşen Toroslu huzurunda görüşülen tutukluluk duruşmasında İddia Makamı Başsavcılık adına davayı yürüten Savcı Hasan Çaltılı, Gazimağusa Polis Müdürlüğü Adli Şube Amirliği’nde görevli polis memuru Emin Özbilen’i tanık olarak dinletti.

Tanık polis, 29 Mayıs 2014 tarihinde Gazimağusa’da paketçi olarak çalıştığı Rıfat Berkel’e ait Southern Friend Chicken (SFC) isimli restoranın 29 Mayıs tarihindeki paket geliri olan 746 TL nakit parayı işyeri sahibine teslim etmeyip çaldığını söyledi.

Polis memuru zanlının 16 Haziran 2014 tarihinde tespit edilerek tutuklandığını kaydetti. Çalınan paranın hala bulunamadığını anlatan tahkikat memuru, alınması gereken ifadeler de bulunduğunu açıkladı.

Tanık polis mahkemeden zanlının üç gün süreyle poliste tutuklu kalmasını talep etti. Savcı Hasan Çaltılı talep edilen süreyi iki gün ile sınırlandırdı.

Mahkemenin söz vermesi üzerine de zanlı çok pişman olduğunu söyledi. Yargıç Ayşen Toroslu zanlının iki gün süreyle poliste tutuklu kalmasını emretti.

Kıbrıs

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.