1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. SHUKURJAN ŞİMDİLİK SERBEST
SHUKURJAN ŞİMDİLİK SERBEST

SHUKURJAN ŞİMDİLİK SERBEST

Şimdilik serbest

A+A-

Dr. Remzi Gardiyanoğlu'nun 24 Aralık 2013 tarihinde Hamitköy’de uğradığı silahlı saldırıyla ilgili olarak tutuklanan zanlılar Müslüm Güçlüer ve Kurbani Üçok hakkındaki polis soruşturması devam ederken, meseleyle bağlantılı olarak geçtiğimiz gün tutuklanan Türkmenistanlı Shukurjan Hudaykulyyeva isimli kadın ise dün teminatla serbest kaldı.

Hudaykulyyeva’nın Kurbani Üçok’un kız arkadaşı olduğu iddia edilmiş ve polise yalan beyanda bulunduğu iddiasıyla soruşturma maksatlı gözaltına alınmıştı.

Lefkoşa Kaza Mahkemesi’nde görüşülen davada, iddia makamı, Lefkoşa Polis Müdürlüğü’ne bağlı Adli Şube Amirliği’nde görevli polis memuru Hüseyin Redif’i tanık olarak mahkemeye dinletti.

Polis memuru Redif, zanlıyla ilgili tahkikatın tamamlandığını belirtti.

Zanlı Shukurjan Hudaykulyyeva’nın Türkmenistan uyruklu olduğunu ve ülkede çalışma izniyle bulunduğunu kaydeden Redif, bu aşamada zanlının davalarında hazır olabileceği uygun bir teminata bağlanmasını talep etti.

Kıdemli Yargıç Fatma Şenol, sunulan şahadeti dikkate alarak, zanlının, yurt dışına çıkışının yasaklanmasını ve tüm seyahat belgelerine el konulup, davaları görüşülünceye kadar serbest kalmasına emir verdi.

Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.