1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. SİBEL CAN'DAN ZEHİR ZEMBEREK AÇIKLAMA
SİBEL CAN'DAN ZEHİR ZEMBEREK AÇIKLAMA

SİBEL CAN'DAN ZEHİR ZEMBEREK AÇIKLAMA

Sibel Can'dan zehir zemberek açıklama

A+A-

Sibel Can giydiği kıyafetlerle magazin gündemine oturan ve 'ikon' ilan edilen oğlu Engincan ile ilgili yazılı bir açıklama yaptı ve 'herkes kendine başka malzeme bulsun' dedi

İşte Sibel Can'ın zehir zemberek açıklaması:

Engincan, 21 yaşında Miami’de üniversite eğitimi alıyor ve okulun en başarılı öğrencilerinden biri. Türk olarak okulunda parmakla gösterilen iyi bir öğrenci her anne gibi oda benim gurur kaynağım.

Engincan hiçbir zaman gündeme gelme derdinde olmadı ve hiç bir şekilde İKON olmaya meraklı biri değil. Gazetelerde böyle lanse edilmesi istemediği halde acımasızca eleştirilmesi bir anne olarak beni üzmeye başladı. Küçüklüğünden beri nerede kamera görse uzaklaşır.

Bu kadar genç olmasına rağmen son derece olgun bir çocuk.

Her insanın olduğunu gibi Engincan’ın da bir zevki var ve kendine yakıştırdığı şeyleri alıp giyiyor. Kimseye kendini beğendirme çabası yok, giyinirken ‘o neder bu ne der’  diye düşünmez. Kendi hoşuna giden şeyi giyer hatta ailede en hızlı karar verip giyinen odur. Hep bizim hazırlanmamızı bekler. Bu kadar konuşulmasını çok anlamsız buluyorum.

Herkes kendine başka bir malzeme bulsun. Ülkemizde konuşucak başka birşey kalmamış gibi Engincan'ı konuşmaları bir anne olarak artık canımı sıkıyor. Kendilerine başka ikon bulsunlar, benim oğlum ikon falan değil…

Akşam

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.