1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. SİBER 75. YILINI KUTLAYAN LİMASOL BANKASINI KUTLADI
SİBER 75. YILINI KUTLAYAN LİMASOL BANKASINI KUTLADI

SİBER 75. YILINI KUTLAYAN LİMASOL BANKASINI KUTLADI

Cumhuriyet Meclisi Başkanı Sibel Siber, 75. kuruluş yıldönümünü kutlayan Limasol Türk Kooperatif Bankası heyetini kabul ederek,

A+A-

MECLİS BAŞKANI SİBER LİMASOL BANKASI YÖNETİM KURULU BAŞKANI KEMALER’İ KABUL ETTİ

Cumhuriyet Meclisi Başkanı Sibel Siber, 75. kuruluş yıldönümünü kutlayan Limasol Türk Kooperatif Bankası heyetini kabul ederek, bankayı, Kıbrıs Türk halkına verdiği hizmetlerden dolayı kutladı; başarılarının devamını diledi.

Limasol Türk Kooperatif Bankası Ltd. Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Kemaler başkanlığındaki heyeti kabulünde konuşan Meclis Başkanı Siber, 75. yaşını kutlayan  bankanın yürüttüğü kültürel ve sosyal sorumluluk projelerinin önemine vurgu yaptı.

Siber, yerel bir bankanın 75 hizmet yılını doldurmasının ve kurumsal bir yapı oluşturmasının önemine de işaret ederek, bankanın başarılarının devamını diledi.

Limasol Türk Kooperatif Bankası Ltd. Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Kemaler de, 1939 yılında Limasol’da kurulan bankanın, 1974 sonrası Güney’den Kuzey’e taşındığını anlatarak, bunun “büyük bir başarı” olduğunu, şimdi de ülkede kazandıklarını ülkeye yatırım ve istihdam olarak geri döndürdüğünü vurguladı.

Kemaler, bankanın kültür ve sosyal sorumluluk projelerine de önem verdiğini ifade ederek, Meclis Başkanı Siber’e, bankanın kültür yayınlarından bir kitap hediye etti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.