1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. SİBER, GELENEKSEL MART 9’U KUTLAMALARINA KATILDI
SİBER, GELENEKSEL MART 9’U KUTLAMALARINA KATILDI

SİBER, GELENEKSEL MART 9’U KUTLAMALARINA KATILDI

Sibel Siber, baharın müjdecisi Geleneksel Mart 9’u kutlamaları çerçevesinde Mersinlik, Alaniçi ve İskele’de dün sabah saatlerinde başlayan piknik ve gün boyu süren etkinliklere katıldı.

A+A-

SİBER, GELENEKSEL MART 9’U KUTLAMALARINA KATILDI

Cumhuriyet Meclisi Başkanı ve CTP-BG Cumhurbaşkanı Adayı Sibel Siber, baharın müjdecisi Geleneksel Mart 9’u kutlamaları çerçevesinde Mersinlik, Alaniçi ve İskele’de dün sabah saatlerinde başlayan piknik ve gün boyu süren etkinliklere katıldı.

CTP-BG Basın Bürosu’ndan yapılan yazılı açıklamaya göre Siber, çocuklarla oyun oynadı, şarkılara eşlik etti ve halk sohbetlerine katıldı.

Siber sohbetlerinde birlik, beraberlik mesajları vererek değişim isteyen herkesin vereceği oya talip olduğunu, halkın eski siyaset anlayışı ile yeni bakış açısı arasında seçim yapacağını ve 19 Nisan’da sandığa yansıyacak iradenin değişim olacağına inandığını belirtti.

Siber, değişimin tepeden başlayacağını ve tüm kademelere yayılacağını, bunu da ancak halkla el ele vererek başarabileceğini söyledi.

Çağdaş ve aktif siyaset anlayışıyla toplumun tüm kesimlerini kucaklayacaklarını, ‘biz’ duygusunu yeniden yaratacaklarına inandıklarını belirten Siber, bölmeden, dışlamadan, hor görmeden, ötekileştirmeden de siyaset yapılabileceğini, toplumu kamplara ayıran bir anlayışa taviz vermeyeceğini kaydetti.

Toplum liderinden beklenenin de bu olduğunu kaydeden Siber, değişimi gerçekleştirmek, normalleşmeyi sağlamak ve halkla birlikte güzel günlere ulaşmanın yakın olduğunu ifade etti.

Dünyada bir şeyler değişecek, savaşlar bitecek, yeni metotlar bulunacaksa özellikle kadınların buradaki rolünün büyük olacağına değinen Siber, bu nedenle kadınların oyunun çok önemli olduğunu vurguladı.

Sibel Siber, 19 Nisan’da dünyaya bir mesaj vereceklerini belirterek, daha yolun başında olduklarını ve bu mücadelede kadınlara büyük rol düştüğünü söyledi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.