1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. SİBER GÖNYELİ VE MORMENEKŞE’DEKİ ETKİNLİKLERE KATILDI
SİBER GÖNYELİ VE MORMENEKŞE’DEKİ ETKİNLİKLERE KATILDI

SİBER GÖNYELİ VE MORMENEKŞE’DEKİ ETKİNLİKLERE KATILDI

SİBER GÖNYELİ VE MORMENEKŞE’DEKİ ETKİNLİKLERE KATILDI

A+A-

SİBER GÖNYELİ VE MORMENEKŞE’DEKİ ETKİNLİKLERE KATILDI

Meclis Başkanı ve CTP-BG Cumhurbaşkanı adayı Sibel Siber, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nün farkındalık yaratma günü olduğunu söyleyerek, kadın-erkek eşitliği konusunda bilinç yaratma çabasında olan tüm sivil toplum örgütlerine teşekkür etti.

Kadınların ülkede fırsat eşitliği bakımından gelişmekte olan ülkelerin önünde olduğunu ancak buna rağmen siyasal ve ekonomik anlamda hak ettikleri yerde olmadıklarına dikkat çeken Siber, geçmişten günümüze kadınların hak ettiği yere gelmesi için katkı koyanlara çok şey borçlu olduklarını, bu mücadeleyi yükselterek yollarına devam edeceklerini kaydetti.

Partiden verilen bilgiye göre, Siber, CTP-BG Gönyeli Ocak Örgütü’nün düzenlediği etkinliğe ve Mormenekşe Kadınlar Birliği’nin düzenlediği yemeğe katıldı.

Gönyeli’de düzenlenen etkinlikte konuşan Siber, değişimin ülke genelinde büyük bir ihtiyaç olduğunu ve bunun bir kader değil, irade meselesi olduğunu söyledi.

Tüm kadınların 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü mücadelesini selamlayan Siber, bu anlamlı günde başarıya çok yakın olduklarını hissettiğini ve kadın dayanışmasıyla seçimi ilk turdan kazanacaklarını iddia etti. 

MORMENEKŞE ZİYARETİ…

Siber daha sonra Mormenekşe Kadınlar Birliği’nin düzenlediği 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü yemeğine katıldı.

Siber buradaki konuşmasında 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nün önemine değinerek, kadınların hak ettiği yere gelebilmeleri için çaba harcamaya devam edeceklerini söyledi.

Kadınların kendileriyle barışık olabilmeleri için siyasal ve ekonomik anlamda hak ettikleri yerde olmaları gerektiğini dile getiren Siber, etkinliğe katkı koyanlara teşekkür etti.

TAK

Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.