1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. SİBER: “HALKIN YAŞAM KALİTESİNİ YÜKSELTMEYE ÇALIŞIYORUZ”
SİBER: “HALKIN YAŞAM KALİTESİNİ YÜKSELTMEYE ÇALIŞIYORUZ”

SİBER: “HALKIN YAŞAM KALİTESİNİ YÜKSELTMEYE ÇALIŞIYORUZ”

Meclis Başkanı Sibel Siber, “Halkın yaşam kalitesini yükseltmeye çalışıyoruz” dedi. Azerbaycan Milletvekili Ganira Pashayeva’yı kabulü sırasında konuşma yaptı.

A+A-

PASHAYEVA: “ULUSLARARASI ORGANİZASYONLARDA KKTC’YE YAPILANLAR HAKKINDA DÜŞÜNCE VE FİKİRLERİMİZİ AKTARIYORUZ”

Meclis Başkanı Sibel Siber, “Halkın yaşam kalitesini yükseltmeye çalışıyoruz” dedi.

Azerbaycan Milletvekili Ganira Pashayeva’yı kabulü sırasında konuşma yapan Meclis Başkanı Sibel Siber, KKTC’nin 30’uncu kuruluş yıldönümü kutlamalarında Pashayeva’yı da aralarında görmekten mutluluk duyduğunu kaydetti.

Halkın yaşam kalitesini yükseltmek için uğraş verdiklerini dile getiren Siber, “Sizin gibi çalışkan kişilerin yapacağı lobicilik, bize güç katacaktır” şeklinde konuştu.

PASHAYEVA SİBER’İ KUTLADI.. “KKTC BİZİM İÇİN ÖZEL” DEDİ

Azerbaycan Milletvekili Ganira Pashayeva ise, KKTC’nin 30’uncu kuruluş yıldönümünü kutlayarak, Meclis Başkanı Sibel Siber’i de yeni görevinden dolayı tebrik etti.

KKTC’nin kendileri için özel bir ülke olduğunu söyleyen Pashayeva, uluslararası camianın Kıbrıslı Türklere yaptığı haksızlıklara üzüldüklerini, adada 2004 yılında yapılan referandum öncesinde verilen sözlerin, Rumların “Hayır” demesine karşın unutulduğunu bildiklerini söyledi.

Azerbaycan’ın da yaşadığı sorunları anlatan Pashayeva, katıldıkları uluslararası organizasyonlarda KKTC’ye yapılanlar hakkında düşünce ve fikirlerini aktardıklarını belirtti.

Azerbaycan Milletvekili Ganira Pashayeva, KKTC’ye uygulanan izolasyon ve ambargoların kalkması temennisinde de bulunarak, Azerbaycan halkından tüm KKTC’li vatandaşlara selam ve sevgi iletti.

Siber-Pashayeva görüşmesinde hediye teatisi de yapıldı.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.